Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den
nevíte který den po uhnizďování vajíčka má smysl dělat si TT?
po uhniezdeni? a Ty vies, kedy sa vajicko uhniezdilo? ![]()
ale k odpovedi na otazku: 4-7 dni - aj najmenej citlivy test.
![]()
soldi píše:
po uhniezdeni? a Ty vies, kedy sa vajicko uhniezdilo?ale k odpovedi na otazku: 4-7 dni - aj najmenej citlivy test.
no měla jsem takový růžový výtok asi jenom 1 den
Držím palce ať test dopadne tak jak si přeješ. Kolikátý den cyklu máš?
Kvido píše:
21
mirad píše:Kvido píše:píše: Více
Předpokládám, že máš cyklus 28 dní, tak to bývá u spousty holek ještě brzo na testování, ale někomu se ukáže druhá čárka už před očekávanou MS. Plánujete miminko? A jak dlouho?
mirad píše:Kvido píše:píše: Více
to je ešte skoro, vydrž. Ja som mala // 2 dni pred očakávanou MS (možno by sa ukázala i skor, ale netestovala som)
tak já měla první skroro neznatelnou čárku 12DPO - 26DC…ale uhnízdění teda netuším
…
Mám cyklus 24 dní a // se mi ukázaly v den očekávané ms, ale nevím, kdy jsem měla ovu
. Zkusila bych to tak 9 dní po ovu.
mirad píše:soldi píše:no měla jsem takový růžový výtok asi jenom 1 den
po uhniezdeni? a Ty vies, kedy sa vajicko uhniezdilo?
růžový výtok mohl souviset s ovulací, která mohla být až kolem 20.DC, testuj, až se ti alespoň 1 den zpozdí MS, to už bude při // tutovka ![]()
Ahojky, poprosím Vás o radu.
Mám poměrně krátké cykly od vysazení antikoncepce cca 20-25 dní z toho 7-9 dní krvácím...... Tento měsíc jsem měla den poslední menstruace 10.1.12 a 23.1. mě celý den bolelo v podbříšku, už jsem se smířila s tím, že mrcha dorazí… 24.1. tedy den po bolení břicha ms dorazila, ale měla jsem jí pouze 1 den a velmi slabou. Dnes nic. Nikdy předtím se mi nic podobného nestalo. TT jsem zkoušela asi před 3 dny večer a nic.
Mám čekat? Nebo znovu testovat, popř. kdy?
Děkuji za info.
Antikoncepsi jsem vysadila v květnu/11. Klára
@klarucha píše:
Ahojky, poprosím Vás o radu.
Mám poměrně krátké cykly od vysazení antikoncepce cca 20-25 dní z toho 7-9 dní krvácím...... Tento měsíc jsem měla den poslední menstruace 10.1.12 a 23.1. mě celý den bolelo v podbříšku, už jsem se smířila s tím, že mrcha dorazí… 24.1. tedy den po bolení břicha ms dorazila, ale měla jsem jí pouze 1 den a velmi slabou. Dnes nic. Nikdy předtím se mi nic podobného nestalo. TT jsem zkoušela asi před 3 dny večer a nic.Mám čekat? Nebo znovu testovat, popř. kdy?
Děkuji za info.Antikoncepsi jsem vysadila v květnu/11. Klára
tak předpokládám, že už není potřeba odpovídat, že už máš vyřešeno
@Géčko - Koukám, už jsem pomalu zapomněla, že jsem něco takového psala. Vyřešeno už mám. Mrcha mi 9 měsíců nedorazí ![]()