Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj ženy,
prosím o radu, už si připadnu jak blázen.
Vynechala mi menstruace, ale pořád pociťuju strašně citlivé, na dotek bolavé prsa. Předevčírem mě jak kdyby párkrát píchlo u pravého vaječníku/vejcovodu, a včera už mě i bolelo na pravé straně, dneska se přidala ještě trochu bolest zad, jsem taková unavená a malátná, nemám moc chuť k jídlu…Když jsem byla na velké, tak mě to vpravo píchalo. Včera 17. 2. to bylo 7 dní od styku, dneska jsem dělala test a mám pocit že je tam slabý duch, ale nevím jestli mě neklame zrak…, 8 dní po styku duch je asi brzo…Posuďte prosím podle fotky..už si přijdu jak magor ![]()
Hele já tam nic nevidím, pokud ty naživo ano, tak je to jen ryska, 8 dní po styku moc pozitivních testů nebývá
zkus to třeba za týden, pokud jsi nedočkavá ![]()
Já tam nevidím nic kromě negativního testu. A všechny tyto pocity jsem si také dokázala vsugerovat každý měsíc. Nezbyde ti nic jiného než počkat
Všechno to, co popisuješ mám téměř každý měsíc před menses. Říká se tomu premenstruační syndrom.
Negativní test a nesleduj se zbytečně tolik. Testuj až ti vynechá MS.
Když to hodne zvetsim tak tam něco vidím, ale je to na divnym místě, takže nejspíš vadný.
Příspěvek upraven 18.02.22 v 15:28
Nooo, jako jo, ale blíž, než má čárka být, tudíž vadný a negativní ![]()
@Týnka Kikina No právě v letáku je to tak vyobrazené, že to má být blízko sebe, tak nevím, taky mi to přišlo divné :/
Tak já fakt nevím ale já vidím. Jen je ten duch moc blízko kontrolní čárky ![]()