Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj😊
Dámy, ženy vím, že mě tu asi plno žen, či maminek odsoudí ale nu což pokládají se tu různé otázky taky jsem v šoku zatím takže nevím vůbec co mám dělat.
Mám 3 děti 12,10 let,3 roky.
Momentálně jsem si dělala včera těhotenský test a mám tam ducha tedy když test najede nejde vidět ale když zbělá tak jde duch vidět.
Nevím ještě nemám po MS mám dostat MS 24.2. když jsem s manželem naposledy spala je to 11 dní je možné že už jde vidět dušík?
Taky jestli budu těhotná tak teda si nedokážu představit 4dite ale zase na druhou stranu miluju velké rodiny a děti..co si o tom myslíte a poradíte mi prosím s tím testem?
Děkuji za pozitivní i negativní komentáře 😊
11 dní je možný mít ducha, jestli byl styk nechraneny. Bylo to z ranní moči? Zkus za 2 dny znovu, to už by mohlo být jasnější.
@JancaS84 včera z ranní skoro nic a dnes s ranní a večer už jasnější 🤔
Já nějak nechápu, co resis. Pokud jsi měla nechraneny styk, těhotná být logicky můžeš. Pokud máš pozitivní test, těhotná nejspíš budeš. Počkej na menstruaci, pokud nedorazí a test bude stále pozitivní, máš jasno. Pokud si nedovedes představit další dítě, používejte antikoncepci.
@Midaku Nedokážu si představit spíš to jak zareaguje okolí né to že bych měla 4.díťě🤔
@Božena Kožená to je úplně jedno, ne. Buď dítě plánuju a nechráním se, pak mě pozitivní test nemůže překvapit a reakce okolí neřeším. Nebo dítě neplánuju a chráním se, pak žádný pozitivní test ani reakce okolí řešit nemusím. Ale ať tu jen nerypu, na okolí kašli, většinou se člověk zapíše mezi ty divný už třetím dítětem, takže o moc divnejsi už nebudeš. Je to vaše věc, kolik máte děti, okolí je do toho prd.
@Midaku jasný mě šlo hlavně o ten test jestli je to možné 11 dní po styku před MS. nic víc 😊 každý ať si má názor jaký chce tady každý má svůj život
@Áďa0100 to nemám 🤔 e zkusím ještě ráno jestli bude zkusím vyfotit nebo jsou vadný testy🤣
@Áďa0100 nevím nejde to vyfotit moc spíš ale duch tam je no asi vadný testy😆
@Božena Kožená píše:
@Áďa0100
Já tam fakt teda nic nevidím. Prostě počkej. Navíc i kdyby jsi byla těhotná tak většina těhotenství končí biochemickým a přirozeným „potratem“ proto se má těstovat až po vynechání MS ideálně týden po…
Taky tam nic nevidim. A to tady casto vidim ducha i tam, kde vetsina ostatnich ne. A na reakce okoli fakt kasli. U nas jsou vetsinou pozitivni
Navic 2 deti mas uz velke, tak to zvladnes ![]()