Duch doma? Co dělat?

102
9.6.26 22:55

Duch? co teď

Ahojte holky, chci se vam svěřit s jednou věcí a rovnou se zeptat na váš názor. Bydlíme s přítelem v baráku s jeho rodinou, já jsem dnes odjela do práce, pracuji v hotelu takže tam občas i přespávám. Dnes tu přespávám a o pauze jsem volala příteli, cca kolem 8 hodiny.. ten mi řekl že ze zdi spadla fotka, respektive rámeček s fotkou, tak jsem to neřešila a jen jsem mu řekla že s tím bohužel nic neudělám a že asi vítr přičemž mi odpověděl ze okno je zavřené. Teď mi volal ze mi musí něco říct, na zdi máme ručně vyrobeného z kartonu žraloka a rejnoka, je to tam asi přes rok, je to přilepené a i kdyby to někdo chtěl sundat silou tak to nesundá, leda že by s tím šla i omítka. Prý ze zdi spadlo více věcí včetně toho žraloka. Já na duchy a tyhle věci verim ale dávám tomu ten největší respekt co jde. Přítelovi jsem řekla v klidu že at ostatní věci co tam jsou sundá, že se to asi něčemu nelíbí to místo a potrebuje to změnu, jenže holky, ja teď ležím na personálním pokoji, v posledním patře a mám po pravdě strach… Ráno v 7 hodin vstávám a mám strach a nejraději bych jela domu, ale to než bych přijela a pak nez bych usla… Bojim se ze to prijde i sem, nikdy jsem tyhle veci neprovokovala a stale se to snazim vysvetlit tím že to byl vítr ale neco v hlavě mi stale rika ze se mýlím… Jsem zoufala, neni to poprvé, včera z ničeho nic z linky spadl nůž a ja si z toho delala srandu že budeme mit panskou návštěvu. Myslela jsem si že podle pověr kdyz spadne nůž že přijde chlap. Ale az ted jsem se opravdu zamyslela že ten nůž opravdu spadl jen tak, kdyz jsme seděli u televize a v kuchyni se ozvala rána padu nože.. jsem opravdu hodně vystrašena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
79944
9.6.26 23:47
@Avari78 píše: Více

já očekávala ducha na těhotenském testu a co teď?
tak asi bylo zemětřesení, nebo jsi těhotná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
310
10.6.26 09:17

Jako že duch sedí doma, shodí žraloka ze zdi a pak si řekne: „Tak, a teď jedu za ní do práce do hotelu.“? Nebo jak😅

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43359
10.6.26 09:37

Tady se netestuje??? Škoda, tak já mizím, protože jinej duch je blbost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
891
10.6.26 10:07
:lol: :lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5977
10.6.26 10:14

A čeho se bojíš, už ti padali věci minulý rok a pořád seš tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6519
10.6.26 10:45

Uvař mu kafe a upeč zákusek. Bude pak kámoš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4097
10.6.26 10:48

@Avari78 Minule jsi psala, že to máš zdokumentováno, hoď to sem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2258
10.6.26 12:15

Jsou dvě možnosti. 1) Funguje vám v domě fyzika. Buď menší zemětřesení, nebo barák prostě pracuje. Uvolnilo se lepidlo. Vyrobili jste si vítr zavřením dveří. Cokoliv, co je normálně vysvětlitelné. 2) Máte ducha, který má smysl pro estetiku. Asi se na tu kartonovou výzdobu už nemohl dívat. Zkuste mu tam pověsit něco, co není kýč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
11.6.26 20:13

@Jazmine Jde mi pouze vložit fotka, mam to jakoze poslat ve 100 fotkach jako mini film nebo? 🤣 zkus napsat do soukromých jestli to půjde tak vše poslu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
11.6.26 20:13

@mamule42 To ano samozřejmě ale vy by jste se nebála?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102
11.6.26 20:14

@ANYk9 No tak chtela bych videt vas v te situaci.. Opravdu jsem mela strach a jine myšlenky me nenapadli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
79944
11.6.26 20:45
@ANYk9 píše: Více
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14821
11.6.26 21:47

A čeho se bojíš? Fyzicky ti ublížit nemůže, běžní duchové sotva posbírají dost energie na nějaké to bouchnutí nebo bliknutí žárovkou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1798
12.6.26 02:05

Provedl bych očistu kouřem, tzn. pálit bílou šalvěj nebo pelyněk.
Pro jistotu nasypat sůl do rohů místností kde se to děje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat