Záhadná zmizení osob

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
15.4.26 12:26

Záhadná zmizení osob

Zaujalo vás některé záhadné zmizení osoby?
Zmizel někdo, koho jste znali? Našel se potom? Měli jste někdy pocit, že dotyčný se snad propadl do jiné dimenze?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
15.4.26 12:32

Znala jsem muže. Je skoro 8 let pohřešovaný, bylo mu tehdy 33 let.
Bohužel byl alkoholik, přišel o práci a zil ve stanu, vedle něj žili další muži.
Měl už bohužel alkoholickou epilepsii, často dostal zachvat, odvážela ho často sanitka.
Zmizel v srpnu, kluci říkali, že odešel kolem 5 ráno. Jen tak, bez ničeho, přikryl se dekou, jen v tričku a kalhotech. U cesty našli pohozenou deku.
Ve stanu zůstaly doklady, nějaké peníze i mobil.
A už se nikdy neukázal. S jeho zdravotním stavem by bylo nereálné aby odjel někam stopem do ciziny a udělal si falešné doklady.
Pokud by skolaboval a dostal někde záchvat, tělo by se přece našlo.
Do pátrání ho dali až za měsíc.
Prý ho policie hledala tam kde žil i se psy. Sestra ani přátelé o něm nic neví.
Jedině, že by spadl někam do vody..

Pro blízké je vždy lepší vědět hroznou pravdu, než nevědět nic.

Jakoby se vypařil do vzduchu.

Zaujalo vás někdy nějaké zmizení tak, že jste si říkali, že je v tom asi něco nadpřirozeného, i když si říkáte, že je to blbost?

• Citovat
  • Upravit
91
15.4.26 12:42

Znám asi nejpopulárnější neduální příběh malé Meddye. Byla unesena z nějakého rezortu myslím. Jako skolkove dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.26 12:54

Ano, s tou Meddye je to bohužel dodnes nevyřešená záhada :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.26 12:58
@Anonymní píše: Více

Znala jsem Leoše Klimeše, ztratil se v roce 2007 při cestě do Ladakhu, tělo se dodnes nenašlo, měl 4 děti, příští rok už bude těžko uvěřitelné dvacetileté výročí :?

Příspěvek upraven 15.04.26 v 12:59

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.4.26 12:59

Jsem moc zvědavá, občas si na toho kamaráda vzpomenu…zajímá mě to prostě jak se může člověk jen tak vypařit.

• Citovat
  • Upravit
2902
15.4.26 13:17

U nás v devadesátých ten chlapeček Honzík. Odešel ke kamarádovi v ulici a už se nikdy nevrátil. Jestli ho někdo unesl, zavlekl do zahraničí, nikdo neví. Tenkrát ho hledali strašně dlouho a všude a nenašli ani stopu. A z těch záhad - četla jsem o případu, kdy šla parta lidí, někam, nevím už kam, jestli na výlet nebo něco takového. Bylo to v zimě, ve sněhu. Jeden se zdržel, že si odskočí. Když se nevracel, šli se po něm ostatní podívat. Našli sice stopy, jak sešel z cesty, ale žádné stopy už nevedly ani tam, ani zpět, prostě najednou skončily na místě, jako by se propadl do země. Nikde nic, žádný sráz, kam by mohl spadnout, žádná řeka, nic. No a nikdy už se ten člověk nenašel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.4.26 13:27

Je to určitě blbost, vím, ale myslíte si, že se stane někdy nějaká „chyba v Matrixu“ a člověk nebo zvíře se propadne do jiné dimenze? Paralelního vesmíru? :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
5677
15.4.26 13:41

To si nemyslím. Většina těch zmizení bohužel jsou obětí násilných trestných činů, nehod nebo sebevražd :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
91
15.4.26 13:51

Dvě turistky. Někde v Americe. Šly někam na výlet. A ztratili se. Občas se zapnul telefon. Našli se věci, batohy i foťák ale ony ne.

Míša Muzikářová

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12564
15.4.26 14:05

Znala jsem J. Kubistova zmizela v r.2006 na vyprave na horach v Ekvadoru. Pres obrovskou snahu rodicu, kamaradu a vsech moznych institucich se nikdy nenaslo ani jeji telo.. Nebyl to horolezecky vystup, po vystupu na horu chtela jit napred pred partou. Uz ji v zivote nikdo nevidel, samozrejme mohla spadnout ale to by se naslo alespon telo. Podezdrivalo se mistni obyvatelstvo, ale jeji tatinek, ktery s nimi komunikoval osobne to vyvratil. Pro ne to byla obrovska tragedie, Jana byla jedinacek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12564
15.4.26 14:08

Obrovsky pomnim a zahada je zmizeni Honzika Nejedleho v 90 l. Tehdy 9 let sel par bloku ke kamaradovi. Uz ho v zivote nikdo nevidel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
15.4.26 14:13
@lilith1 píše: Více

Tady bych viděla nejpravděpodobnější, že spadla do nějaké hluboké trhliny, proto nenašli tělo. To se stává celkem často, bohužel, že se někdo zřítí…ale častěji je tedy najdou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12564
15.4.26 14:16
@Lil Kitkatt píše: Více

Prave ze pry ten teren tam byl dost prehledny a xkrat to tam prohledavali a nenasli nic, zadnou stopu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5677
15.4.26 14:25
@lilith1 píše: Více

Četla jsem o tom, ale prostě tahle zmizení mi nepřijdou tak záhadná. Tam to vidím jako zřícení někam, nešťastná náhoda. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat