Pro pobavení - něco na výběr

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
12531
31.3.26 15:29

Pro pobaveni..výběr..

Zdravim..tak uvazuji nad nesmrtelnosti chrousta :D co byste si vybrali? Moznost cestovat v case, poznat minulost sveta, planety vesmiru..i budoucnost, ale muset se vratit a normalne v urcenem case zemrit a nebo byt nesmrtelny, to druhe bylo by to ohraniceno zanikem zeme. Zadne humidovani vesmirem potom..jako milovnik historie za me..cestovat v case a videt vse co tu bylo, nesmrtelna byt nechci..tezke otazky ovlivnovani mulosti a kdejake paradoxy neresme :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33153
31.3.26 16:03
@lilith1 píše: Více

Určitě to první, nesmrtelnost ani nikoho neláká :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
31.3.26 16:08

Když jsem sledovala Doctora Who (jeden z mých oblíbených seriálů), tak jsem si přála být na místě některé jeho společnice. :mrgreen: Cestovat do minulosti, budoucnosti nebo na různá místa ve vesmíru a prožívat všechna ta dobrodružství. Samozřejmě by mě zajímalo, jaké to ve skutečnosti bylo v různých dobách v minulosti a ještě víc, jaké to bude v budoucnosti. Ale bez efektu motýlých křídel. A taky abych poznala, co je za černou dírou, aniž by mě cestou tam roztrhaly slapové síly. Ale to už by byl megazázrak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
31.3.26 16:16

Cestovat do historie by se mi líbilo, ale upřímně si myslím, že by mě při první příležitosti upálili jako čarodějnici. Pochybuju, že bych dokázala zapadnout mezi tehdejší společnost tak, abych se dostala k nějakým zajímavým historickým událostem.
Nicméně bych asi ani nechtěla být nesmrtelná, pokud bych byla jediná. Kolem mě by všichni umírali. Po nějaké době věřím, že by přestalo mít smysl navazovat nějaké vztahy a bylo by to neskutečně osamělé. Na to asi nemám povahu.

Být společnicí doctora who, to bych ale brala hned. Nebo ještě líp, být timelordem s vlastní TARDIS :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
31.3.26 16:29

Jo, zapomněla jsem, nesmrtelnost mě také neláká.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12531
31.3.26 16:41
@EmmaFrost píše: Více

Neupalili, byla bys neviditelna :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12531
31.3.26 16:43

@EmmaFrost to bys mela v balicku, byla by jsi neviditelna a mohla videt vse..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
631
31.3.26 17:07
@lilith1 píše: Více

Tak k čemu by to bylo, když bych si ani nemohla popovídat se Sokratem nebo si nechat udělat rychloportrét u Botticelliho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
31.3.26 17:15

No ale jako Timelord bys právě viděla, jak umírají lidé okolo a navíc bys co chvíli měnila podobu. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12531
31.3.26 17:31

Aha pravda, tak mohla popovidat a neupalili ani nedali sezrat tygrum v Řime..proste by jsi zmizela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
456
31.3.26 17:32

Jo chtěla bych cestovat v čase. Aspoň na chvilku se podívat na obyčejný venkovský den ve středověku třeba, nebo vidět Vánoce za 1. republiky. Je toho moc, co bych chtěla vidět. :D Historii mám vystudovanou, takže taky milovnice…možná bych šla po stopách Deadpoola a přemýšlela, jestli už v porodnici neusmrtit Hitlera :D :D Ale ne, co se stalo, stalo se, nic bych na historii neměnila, byť byly některé události kruté, můžeme se z nich poučit. Ale umět se podívat do jakéhokoliv období na chviličku by se mi líbilo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5632
31.3.26 17:44

No jo, ale kdy bys žila svůj život, když bys pořád cestovala do minulosti nebo budoucnosti? Z čeho platila hypotéku, co děti a tak? :think: Já jsem holt hodně praktická :lol: Ale cestování v čase by člověka pohltilo, a pokud budeš mít jen svůj omezený čas, tak ho strávíš cestováním časem a ani si nebudeš o tom moct s někým popovídat, protože tě budou mít za blázna. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
31.3.26 17:46

Možná první možnost.
Teoreticky by si člověk musel dávat sakra pozor aby něco nezměnil nebo se nedostal do problémů. (Války, Pompeje, otroci, dinosauři… )
Druhá možnost je zvláštní. Musel by se ten dotyčný hodně stěhovat aby se na něj nepřišlo. Bez dokladů, bez rodiny…
V obou případech by to byl člověk osamělý. V obou případech by bylo snazší nenavazoval žádné vztahy. Špatné by se odcházelo. Ale v podstatě by člověk nesmrtelný splňoval i možnost jedna. Byl by živoucí kronika světa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4937
31.3.26 19:29

Určitě ta první možnost. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20906
31.3.26 19:38

Já žiju v USA a superpower mám už dávno vymyšlenou. Chtěl bych umět cestovat do Čech a zpět emailem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat