Věříte na něco?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
9.3.26 22:14

Věříte na něco?

Dobrý den,
možná trochu intimní otázka, ale věříte v anděly, ve vesmír, v boha, nebo někoho, kdo se o vás postará a kdo vám pomůže? Kde pak hledáte hranici toho, kdy vám je život určen a kdy danou situaci v něm můžete ovlivnit?
Napadá mě otázka s tím možná spijená, jestli si děláte vision board, píšete deník nebo sebereflexe,…

Moc díky,
Terka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12519
9.3.26 22:36

Verim na osud, to co ma se stat, tak se stane a ze osud kazdeho je predurcen uz pred jeho narozenim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3094
9.3.26 22:42

Určitě mám anděla strážného. Jinak to není možný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5631
9.3.26 22:58
@lilith1 píše: Více

To znamená, že vlastně nemá cenu se vůbec o nic snažit? :nevim: A protože jsem byla předurčena být lékařem, tak můžu ležet doma na gauči a osud to nějak zařídí? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2311
9.3.26 23:01

Ve vesmír věřím určitě. Jsou na to empirické důkazy a také ho vidím v noci na obloze. :mrgreen: Ale vážně, věřím, že když se člověk hodně snaží, může většinou dosáhnout svých snů, věřím, že když budu k lidem milá, většinou mi to oplatí, věřím ve svoji dceru, věřím na vzdělání, rodinu a milion jiných věcí. Jen žádná z nich není nadpřirozená. To mám ráda jen jako fikci ve filmech nebo knížkách.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8766
9.3.26 23:23

Věřím, že smrtí život nekončí. Že tady jsme vlastně jen nějakou dobu na návštěvě. Funguje nějaký koloběh.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15567
9.3.26 23:53
@Lil Kitkatt píše: Více
:mrgreen:
Nezlob se, ale to si pochopila úplně špatně…
To, že se někdo něčím nebo někým stane nebo něco dokáže vlastním úsilím a svojí ctižádostí, nemá s osudem jako takovým, opravdu nic společného… :D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
10.3.26 00:30

Věřím na všechno. Nebo lépe, jsem o tom naprosto přesvědčená bez jakékoliv pochybnosti. Podstoupila jsem i regrese.
Vision board mám. Byla jsem i ve stavu změněného vědomí díky iboze.
A jinak doporučuji začít si to ověřovat na parkování - pokaždé jedu někam, kde je problem zaparkovat, požádám o konkrétní misto (přesně před vchodem apod). Pokud žádám aspoň s 10 minutovým předstihem, funguje to spolehlivě 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33136
10.3.26 06:45

Věřím na osud, na karmu, ta má adresu na každýho. Že smrtí život nekončí, vesmír i anděly strážný. Je toho hodně. To parkování, jak píše Berenikee fakt funguje, vlastně cokoliv, jen tedy ne sportka, tam to funguje asi jinak :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33136
10.3.26 06:47

Takhle to nefunguje. Ale právě osud tě popostrčí tam, kde máš být. Když se tak zamyslím nad životem, a zpětně si vybavuji určité situace, tak si vždycky říkám, jak málo stačilo k tomu, abych nebyla tam, kde jsem teď :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10577
10.3.26 07:02

Věřím v sebe sama a že mám život ve svých rukou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.3.26 08:21
@Terka689 píše: Více

Věřím v Boha, Stvořitele celého vesmíru. Věřím, že Ježíš Kristus je Spasitel světa. Kdo ho přijme vírou do svého života, bude zachráněn. Věřím, že se Ježíš Kristus na konci věků vrátí zpátky na tuto zemi. Pak bude vzkříšení mrtvých, a poslední soud. To, a mnoho dalších věcí si může každý přečíst v Novém Zákoně. Děkuji Bohu za dar víry :srdce:

• Citovat
  • Upravit
1517
10.3.26 08:33

Verim v silu myslenky a intuici. Silu myslenky bych jednoduse shrnula do „jaky prisel, takovou nasel“ a intuice je pro mne kombinace toho, co vnima mozek podvedome a vyhodnocuje a dle toho potom jednam, s tim souvisi i to, ze se mi stava, ze neco proste vim, driv, nez se to oficialne dozvim (treba umrti v rodine, tehotenstvi, novy vztah nekoho,…)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12519
10.3.26 10:01

Nene, osud chtel, abys byla lekarkou a snazila se..ale osud treba vi, ze kdyz ma treba nekdo zemrit tak zemre i kdyz cestuje, necestuje, leta padakem nebo neleta nebo nevytahne paty z bytu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12519
10.3.26 10:10
@Terka689 píše: Více

Jo a i verim ze tu kdysi byli mimozemstane? A dali vzniknout civilizacim, kteri staveli ty podivuhodne stavby co nemaji v " danem" obdobi co delat. Verim na entity spojene s urcitym mistem, energii at pozitivni nebo negativni. Prostredi ktere vsalo energii za stoleti, treba katedraly, menhiry. A cloveka nabiji. Jinak urcite se tu dely v minulosti udalosti o kterych nemame ani paru, co ukryvaji neprobadane hlubiny oceanu..stavby. A jinak doufam, ze je i neco po smrti, klidne duchove? Asi nejvice me desi predstava, ze nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat