Voodoo - máte s tím někdo zkušenost?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Velmi zlehka, známá prošla zasvěcením mambo. A v době kdy mě ještě zajímala spirituální stránka světa jsem s ní hojně diskutoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Jo v hororech a dokumentech v Tv z Asie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám, ale zajímavé téma. Proč se ptáš? A proč anonym?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před mnoha mnoha lety jsem se dostal vlastně úplně nechtěně do jednoho takového společenství v Paříží. Oni migranti já zase byl pro ně exot z bývalé komunistické země. Bylo to pár večerů zajímavého povídání. Pro mě úplně cizí svět. O to víc jsem pak už nechápal jak „normální“ Evropan nebo Čech se vnitřně může potkat s voodoo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Zrovna u ezověcí ten anonym chápu, taky to nechci mít spojené s nickem. Ale tady je úplně jasné, že je to zase Honzík. Dnes opět dělal osvětu v rituálu lásky.
- Citovat
- Upravit
Ale proc? Stydis se, ze necemu veris? Ja verim, ze je neco nadprirozeneho, na magii, carodejnice. Proste je hodne veci ktere nelze logicky zduvodnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pozor na to, ono to zlo, které vysíláš, se může také obrátit proti tobě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Nestydím, v reálném životě se k tomu normálně přiznávám. Ale na emimi o sobě opravdu nechci prozradit vše. I tak jsem toho na sebe vykecala až dost.
- Citovat
- Upravit
Tohle jsem zkusil a ano funguje to.
Vliv je širší než jsem chtěl, ovlivnilo to okrajově cca 7 lidí…
Takže vliv na osud tady bude. ![]()
Mám teorii že to ovlivňuje i podvědomí a emoce (cíle)… nevím jak ale funguje to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte někdo s tímto zkušenosti?
Voodoo magie.
Mnozí z vás slyšeli o africké magické metodě ovlivňování lidí, známé jako voodoo.
Je to jedna z nejstarších a nejsilnějších metod fyzického i duchovního ovlivňování člověka prostřednictvím magických rituálů.
Existuje mnoho rituálů a magických kouzel, které afričtí čarodějové používají k ovládání mysli, těla a duše člověka bez jeho přímého zapojení.
Voodoo milostná magie je jednou z nejúčinnějších metod, jak dosáhnout reciprocity u kohokoli.
Příspěvek upraven 09.03.26 v 17:15