Voodoo - máte s tím někdo zkušenost?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Velmi zlehka, známá prošla zasvěcením mambo. A v době kdy mě ještě zajímala spirituální stránka světa jsem s ní hojně diskutoval.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: Více
Jo v hororech a dokumentech v Tv z Asie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám, ale zajímavé téma. Proč se ptáš? A proč anonym?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Před mnoha mnoha lety jsem se dostal vlastně úplně nechtěně do jednoho takového společenství v Paříží. Oni migranti já zase byl pro ně exot z bývalé komunistické země. Bylo to pár večerů zajímavého povídání. Pro mě úplně cizí svět. O to víc jsem pak už nechápal jak „normální“ Evropan nebo Čech se vnitřně může potkat s voodoo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Zrovna u ezověcí ten anonym chápu, taky to nechci mít spojené s nickem. Ale tady je úplně jasné, že je to zase Honzík. Dnes opět dělal osvětu v rituálu lásky.
- Citovat
- Upravit
Ale proc? Stydis se, ze necemu veris? Ja verim, ze je neco nadprirozeneho, na magii, carodejnice. Proste je hodne veci ktere nelze logicky zduvodnit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pozor na to, ono to zlo, které vysíláš, se může také obrátit proti tobě
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Nestydím, v reálném životě se k tomu normálně přiznávám. Ale na emimi o sobě opravdu nechci prozradit vše. I tak jsem toho na sebe vykecala až dost.
- Citovat
- Upravit
Tohle jsem zkusil a ano funguje to.
Vliv je širší než jsem chtěl, ovlivnilo to okrajově cca 7 lidí…
Takže vliv na osud tady bude. ![]()
Mám teorii že to ovlivňuje i podvědomí a emoce (cíle)… nevím jak ale funguje to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše: VíceČo hladáš? Pomoc? Pomstu? Chceš návrat partnera? či hladáš cestu svojho rozvoja?
No ak hladáš skratky, zaručené recepty nerob to. Tato cesta nie je pre všetkých.
Napíš si mladá? (do 30) alebo stredný vek cca do 50, či skor nad?
Voodo učinkuje velmi rýcho, je silné, prakticky neprekonatelné ale…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já zkušenost mám, je to dost silné a když se to umí, je to i bezpečné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Máte někdo s tímto zkušenosti?
Voodoo magie.
Mnozí z vás slyšeli o africké magické metodě ovlivňování lidí, známé jako voodoo.
Je to jedna z nejstarších a nejsilnějších metod fyzického i duchovního ovlivňování člověka prostřednictvím magických rituálů.
Existuje mnoho rituálů a magických kouzel, které afričtí čarodějové používají k ovládání mysli, těla a duše člověka bez jeho přímého zapojení.
Voodoo milostná magie je jednou z nejúčinnějších metod, jak dosáhnout reciprocity u kohokoli.
Příspěvek upraven 09.03.26 v 17:15