Výklad karet - předpověd nemoci?

15.2.26 12:15

Výklad karet - předpověd nemoci?

Příspěvek upraven 21.02.26 v 10:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
15.2.26 12:19

Jdeš ke kartářce, chceš věštit budoucnost a tohle je snad normální sdělení. Pokud jsi chtěl vědět jen pozitivní věci, měl jsi jí to říct hned. Pokud už někomu vykládám karty, což normálně nedělám, nechci, tak mu říkám všechno, co tam vidím. Nevím, kde jsi sebral to, že by ti kartářka neměla něco říkat. Dám ti radu, pokud máš takhle zcestný názory, tak ke kartářkám nechoď a sám nikomu karty nevykládej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.2.26 12:55

@Janli Já počítám i s názory méně příjemnými, ale je rozdíl mezi negativním sdělením a tímto… Váš názor samozřejmě respektuji, ale člověku to moc ted na psychickém stavu nepřidá… Chtěl bych videt vás v mé situaci ted. Hezký den přeju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
15.2.26 13:00
@_ten_neznámý_000 píše: Více

Znova opakuju. Pokud jsi nechtěl negativní sdělení, měl jsi to říct předem. Vždycky jsem se od kartářek dozvěděla i negativní věci, velmi negativní. A pokud to psychicky nezvládáš, tak ke kartářkám nechoď. Na druhou stranu máš varování, budoucnost nemusí být daná, často jde ovlivnit. Takže pokud máš v kartách onemocnění střev, je to nejlepší důvod vyrazit na kolonoskopii a změnit životní styl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9032
15.2.26 13:26

Proč tam chodíš, když pak nejsi schopný přijat, co řekla? To ti měla lhát nebo tajit, když to tam vidí?
Se k tomu postav tak, že přehodnotíš své návyky. Začneš jíst zdravě. Nebo to hoď za hlavu. Dělej, co chceš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.26 13:44

Určitě to byly zažívací problémy :) taky jsem přemýšlela nad výkladem, ale můj partner by nebyl asi rád že dávám peníze do něčeho takového, když nám teď chybí.. ale sama bych potřebovala poradit

• Citovat
  • Upravit
15.2.26 13:55
@Anonymní píše: Více

děkuji. Vím jak výklad karet funguje, ale i moje učitelka co mě učila říkala, že tyhle věci a smrt by se říkat neměli. Prostě je to špatně. Jsi hodná. Děkuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9771
15.2.26 13:59

Hm, kdybych měla strach z rakoviny střev, tak si dojdu raději na kolonoskopii než ke kartářce. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.26 14:05

@_ten_neznámý_000 já někde i četla, že žaludkem střevy prochází stres, takže problémy s tím může souviset s řešením stresu

• Citovat
  • Upravit
19789
15.2.26 14:12

Když nesnášíš horko, tak nechoď do kuchyně a chceš-li si uchovat psychické zdraví, nechoď ke kartářkám a sám se taky na karty vykašli. :mavam:

Máš-li obavu o zdraví střev, jdi k lékaři a zúčastni se screeningových programů, aspoň těch placených ze zdravotního pojištění. Tvůj lékař ti, řekne, které to jsou. :mavam:

Příspěvek upraven 15.02.26 v 16:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19789
15.2.26 14:17
@Jahru píše: Více

Přesně tak, i když bych nejdřív zkusil něco méně nepříjemného, aspoň ta „psaníčka“ (test na okultní krvácení nemá nic společného s okultismem) - jednou za dva roky to platí zdravotní pojišťovna. A rozbor krve.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16101
15.2.26 14:33

No já ti nevím, já bych raději věřila doktorům než zrovna kartářkám. :D
Ale tvoje věc…
Jinak si ale myslím, když už tomu teda chceš věřit, že tím nemusela zrovna myslet rakovinu. Vždyť onemocněních týkajících se trávicího traktu, je poměrně dost.
Prosím tě, hlavně si to neber moc do hlavy nebo tě ještě opravdu něco nepříznivého potká. Však určitě moc dobře víš, že špatná psychika a stres, umí v těle nadělat „pěknou paseku”. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.2.26 14:39

Přesně, když si to budeš říkat tak to spíš bude, nemocí je xy

• Citovat
  • Upravit
10657
15.2.26 14:39

@_ten_neznámý_000 58288097 [/citace
Sám vykládám, tak si vykládej

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8537
15.2.26 15:22

Já nejsem doktor, ale nemocna střeva nemusí hned znamenat jen rakovinu, ne? :think: Jinak pokud se bojíš, zajdi si na vyšetření a uvidíš, jak na tom jsi.
Jinak co jsem slyšela, tak kartářka by neměla mluvit o smrti, v případě nemoci, to nevím. Každopádně pokud jdeš na výklad, musíš počítat i s negativní informací. Neřešila bych, zda kartářka je to dobrá nebo ne, když mluví i o nemocech. Někdo ti může říkat jen pozitivní věci a někdo nemá problém říct o všem co vidí :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat