Jaké si pořídit tarotové karty ?

316
16.1.26 10:28

Jaké si pořídit tarotové karty ?

Zdravim, hrozně me poslední dobou laka si pořídit tarotové karty, protože me tahle tematika zajímavá. Jen úplně nevim jaké vybrat? Mate někdo nejake zkušenosti? Budu rada za jakékoliv rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
22042
16.1.26 10:45

Tohle ve skutečnosti funguje přesně naopak - tarotové karty by si měly vybrat tebe ;)

Jinak řečeno - nedumej nad tím, zajdi do obchodu, prohlédni si nabídku a nech se některými „oslovit“. Sama poznáš, které s tebou budou rezonovat - budou se ti vizuálně líbit, od pohledu jim budeš trochu rozumět, budeš mít potřebu je držet v ruce a prohlížet si je. Někdo potřebuje jednoduchost a srozumitelné linie, jiný zase trochu košatější obrazce, větší symboliku… v tom směru nelze dávat univerzální rady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
316
16.1.26 12:22

@BohunkaP
Jenže ja žádný obchod kde by se ty karty prodávaly kolem sebe nemam, ale jedny mě právě zaujaly uz kdyz jsem je videla u nekoho vykládat a pokaždé kdyz je vidim mě fascinuji myslíte že to je to to “oslovení”?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22042
16.1.26 12:26

Klidně, proč by ne… pokud se ti líbí, vyzkoušej a uvidíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14611
16.1.26 12:32

V podstatě jsou všechny stejné, tedy mají stejnou symboliku, akorát si musíš vybrat takové, které tě zaujmou, asi jako když vybíráš cokoliv jiného. Přece když kupuješ hrnek, taky si vybereš, který se ti líbí, no ne? Online je k prohlédnutí a zakoupení spousta vzoru, já mám čínský tarot, přišly mi ty karty vážně krásné a pořád přijdou, i když uz je mám dost let jenom založené ve skříni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8742
16.1.26 13:02

U nas taly neni zadny kamenný obchod. Tak jsem sedla k internetu a prohlížela si nabídky eshopu tak dlouho, dokud me nejaky nezaujaly. Mam nakonec jakousi pastelovou řadu, krasny obrázky, výrazný barvy… presne pro me. Symbolika je u vsech stejná, vybírej podle toho, co te zaujme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
168
30.1.26 12:00

Takový u kterých ucítíš, že jsou „tvoje“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie