Kolik z vás věří na mimozemšťany, UFO a život na jiných planetách

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
819
3.1.26 22:11

Mimozemský život

Ahoj, Zajímalo by mě, kolik z vás věří na mimozemšťany, UFO a život na jiných planetách.
je podle vás Země kulatá, nebo plochá? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
64835
3.1.26 22:14

Jasně, že plocha. Veškeré fotografie ze satelitu a vesmírných stanic jsou jasné falešné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16141
3.1.26 22:15

Obcas mám pocit, že jsem se spíš ocitla v kosočtverci. Podle chování lidí kolem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2664
3.1.26 22:27
@Jiřina a píše: Více

Taky ses dnes koukala na ČT2 na Četník a mimozemšťané?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
819
3.1.26 22:29
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75920
3.1.26 22:37
@Klopotkova píše: Více
:palec: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9720
3.1.26 22:56

Nějaký život ve vesmíru (nemyslím tím jen naši galaxii) určitě bude, otázkou je, v jaké formě a na jaké úrovni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6626
3.1.26 23:38

Jasně, že věřím na mimozemšťany. Rozhodně vím o několika lidech, co tady vysadili, aby se jich zbavili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
911
4.1.26 08:07

Ano, věřím. V noci se mě zmocnili, znásilnili, ještě že si naslinili! Měl jsem vysokou horečku, říkali mi: Bobečku, vložíme ti čip. Nebo čípek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10577
4.1.26 08:13

Věřím, že spousta mimozemšťanů je mezi námi tady na Zemi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8608
4.1.26 08:41

No on je podstatnej rozdíl mezi mimozemskym životem a tvarem planety… ze je Země kulatá se snad pri současných znalostech nemusíme dohadovat. Gravitace, hustota… no a vzhledem k tomu, jak je vesmír (nejen nase galaxie) obrovskej, tak by bylo dost divný, kdyby Země byla jedinou živou planetou… je ale otázka, v jaké formě ten zivot jinde je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
4.1.26 10:41

@Bytsamsebou Třeba Biden :mrgreen: (bývalý prezident USA)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2902
4.1.26 18:37

Já si myslím, že pokud nas stále pozorují, tak si musí říkat, že byli blbí, když na Zemi kdysi přistáli a infikovali to tady :D Takovou práci jim to dalo a lidstvo od samého začátku pracuje na své likvidaci.
Jasně, Země je placka, nesou jí 4 sloni, Američané na Měsíci nikdy nepřistáli a z letadel na nas sypou chemikálie. Jdu si koupit alobal na čepičku. 😁. ( s těmi mimozemšťany to ale myslím vážně, myslím, že ve vesmíru sami určitě nejsme a dokonce věřím i tomu, že existuje nějaký průnik do časoprostoru).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5612
4.1.26 20:07
@Jiřina a píše: Více

Já myslím, že vesmír je plný různě obíhajících prken, no, a sem tam na některé té fošně bují život.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1388
5.1.26 10:37

@Buba mara Američané na měsíci nepřistáli, bylo to natočeno v Hollywoodu, aby předběhli SSSR.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat