Kolik z vás věří na mimozemšťany, UFO a život na jiných planetách
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Mimozemský život
Ahoj, Zajímalo by mě, kolik z vás věří na mimozemšťany, UFO a život na jiných planetách.
je podle vás Země kulatá, nebo plochá? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jasně, že plocha. Veškeré fotografie ze satelitu a vesmírných stanic jsou jasné falešné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obcas mám pocit, že jsem se spíš ocitla v kosočtverci. Podle chování lidí kolem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jiřina a píše: Více
Taky ses dnes koukala na ČT2 na Četník a mimozemšťané?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nějaký život ve vesmíru (nemyslím tím jen naši galaxii) určitě bude, otázkou je, v jaké formě a na jaké úrovni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jasně, že věřím na mimozemšťany. Rozhodně vím o několika lidech, co tady vysadili, aby se jich zbavili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, věřím. V noci se mě zmocnili, znásilnili, ještě že si naslinili! Měl jsem vysokou horečku, říkali mi: Bobečku, vložíme ti čip. Nebo čípek?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No on je podstatnej rozdíl mezi mimozemskym životem a tvarem planety… ze je Země kulatá se snad pri současných znalostech nemusíme dohadovat. Gravitace, hustota… no a vzhledem k tomu, jak je vesmír (nejen nase galaxie) obrovskej, tak by bylo dost divný, kdyby Země byla jedinou živou planetou… je ale otázka, v jaké formě ten zivot jinde je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já si myslím, že pokud nas stále pozorují, tak si musí říkat, že byli blbí, když na Zemi kdysi přistáli a infikovali to tady
Takovou práci jim to dalo a lidstvo od samého začátku pracuje na své likvidaci.
Jasně, Země je placka, nesou jí 4 sloni, Američané na Měsíci nikdy nepřistáli a z letadel na nas sypou chemikálie. Jdu si koupit alobal na čepičku. 😁. ( s těmi mimozemšťany to ale myslím vážně, myslím, že ve vesmíru sami určitě nejsme a dokonce věřím i tomu, že existuje nějaký průnik do časoprostoru).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Jiřina a píše: Více
Já myslím, že vesmír je plný různě obíhajících prken, no, a sem tam na některé té fošně bují život.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Buba mara Američané na měsíci nepřistáli, bylo to natočeno v Hollywoodu, aby předběhli SSSR.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit