Zajímá Vás numerologie a astrologie? Udělám Vám kompletní čtení
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Zajímá Vás numerologie a astrologie? Udělám Vám kompletní čtení
- Citovat
- Upravit
Reakce:
Díky. ![]()
Ale, když budu opravdu chtít, tak si to všechno načtu nebo zjistím úplně sama i bez tvých velkých studií. ![]()
Jinak si ale opravdu myslím, že to přece jen, má něco do sebe. ![]()
Teda alespoň, podle mých vlastních zkušeností…
Protože kdysi, jsem se tímto taky zabývala a z velké části to všechno opravdu pasovalo. ![]()
Ale je to především, o všech těch možných informacích a hlavně tebou zmíněných „studiích”. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@astroportal Kdybys raději nejdřív četl pravidla diskuse… ![]()
Hlavní pravidla diskuse - Je zakázáno vkládat příspěvky:
a) s komerčním podtextem, reklamou anebo spamem,
b) s osobní inzercí a nabídkami prodám/ koupím,
i) obsahující osobní nebo kontaktní údaje uživatele - e-mail, telefon, ICQ a jiné (pokud chcete navázat kontakt, vyměňte si kontaktní a osobní údaje prostřednictvím soukromých zpráv),
Příspěvek upraven 03.12.25 v 00:47
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá Madonna píše: Více
Nejsem!
Mohla jsem opravit i češtinu, ale řekla jsem si, že budu hodná. ![]()
Popravdě, kdyby tam na konci nebylo, že pošle nabídku, tak si dám asi pokoj. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@astroportal píše: Více
Tak ta numeralogie..tam mi nesedi, ze clovek co se narodi v jeden den, ma logicky stejne vlastnosti atd.jako vsechny ostatni lide v ten den. Ano, vim ze se to da rozlisit podle hodiny narozeni, ale kdyz to nevi? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 Clovek to vedet nemusi, numerologie to vi i bez nej a presne ho naprogramuje
. Ja treba verim, ze neco malo je na horoskopech - ale jinak, nez se pise, napr. hladiny nekterych vitaminu kolisaji behem roku a mohou ovlivnit plod v tele matky - a muze to vest spis ke zvysene pravdepodobnosti nekterych rysu u jarnich, jinych u podzimnich deti
. Ale jen ve velmi hrubem rozdeleni. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lilith1 píše: Více
Numerologie je trochu složitější, než se na první pohled může zdát. A hlavně, tam ta hodina narození není důležitá jako právě v astrologii… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
*** edit admin-smazaná reklama