Duchové a terorizovaní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
duchové a terorizovaní
Ahojte holky, mám takový problém.. Řeší se to už opravdu dlouho ale teď už to prostě je opravdu za hranou. Bydlím u přítele a jeho rodiny, je to obrovský barák se dvoumi patry, dole je to více obydlené ale za to nahoře je jeden volný pokoj a 2 obydlené. Dějí se u nás strašně divné věci, nejprve to bylo padání věci a různé zvuky, pak došlo ke stínům na zdi. Jednou jsme se s přítelem docela nepohodli a ja šla do toho vedlejšího pokoje, strašně jsem se tam bála, bylo tam hrozné chladno a to se v té době hodně topilo, neustále padali veci a ja byla jak přilepena k posteli, hrozne jsem se bála ze jsem musela zavolat pritele. Mam spoustu videii o tom jak se nám otevírají skříně a mam i video zvuku jak se 2× otevřeli dveře z toho pokoje kde nikdo neni, pokaždé po mé otázce z naseho pokoje zda tu někdo je. Došlo to k tomu že je přes noc pálili záda a měla jsem tam škrábance, přes den to strašně pálilo a druhý den už jsem tam nic neměla. (Mám také zdokumentované) Ted o svátcích jsem byla u rodicu a přítel tvrdil že na nej ráno nekdo neustále volal. Nevite prosím co delat? Jeho rodina si tohle vse nechce připustit a nejakeho senzibila nebo nekoho z kostela nam domu nedovoli prinest. Je nejaky zpusob jak si s tim poradit sama? Opravdu uz me nebavi jak nas to terorizuje :/ Bohuzel jsem dříve dělala čarodějnické praktiky, byla jsem neznala a tak jsem si s tim jen hrala a asi jsem si přinesla něco k nam domu jako k mým rodičům, skončila jsem kvůli tomu na psychiatrii protože jsem byla ja na tom nejhůř.. Teď to vlastně z cele rodiny terorizuje jen mě a přítele. Ale pry se tam něco dělo už dřív jeho rodicum.. Myslite jsme nejak narušili něčí soukromý? Jak si mame poradit? Jsme opravdu uz bezmocni..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já bych to jako “první pomoc “ zkusila po dobrém. Uklidni se a zkus s těmi ´bytostmí” promluvit. Ano zní to bláznivě, ale prostě to zkus. Řekni jim, že je zveš třeba na čaj a že si s nimi chceš promluvit. Klidně udělej jeden čaj jakoby pro ně a dej ho na stůl. Zapal třeba svíčku, nebo tam dej květinu a mluv s nimi jako by tam opravdu byli. Jako přátelům jim řekni, že tě děsej, že se bojíš. Že proti nim nic nemáš, ale jestli by nemohli být v klidu. Nebo jestli by pro ně nebylo lepší jít “jinam “. Pak jim poděkuj a rozluč se.
Chápu, že to zní na Chocholouška, ale tímhle pokusem se třeba i tvoje mysl zklidní a bude to lepší. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nas doma pomohlo, kdyz jsem „tomu“ řekla, at bud jasne sdělí, co chce, anebo at si jde strašit jinam, ze jako rada pomuzu, ale na tyhle blbosti fakt nejsem zvědavá. No nikdy jsem tomu nevěřila, dokud jsem to sa nezažila. A ani jsem neplánovala zadne kroky, jen jsem se proste jednou naštvala a do prázdná prohlásila, at da pokoj. No a od te doby je klid. Občas neco, ale rozhodně ne v takové míře, jako driv.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou A vážně si myslíte ze mi s tímhle pomohou? Pokud si děláte srandu z veci ktere jsou opravdu vážné tak by jste si tam měl/a zajít vy… Tomu se bohužel říká porucha osobnosti..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bafonek Ja dnes prave jedu domu tak to zkusim, strasne dekuju za pomoc a rady, hrozne mi tohle pomáhá ❤️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Avari78 píše: Více
Už jsi tam jednou byla za čarodějnictví
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Midaku Bohuzel tohle prave delam, nadávám at odejdou že at nás nechají byt a že nekde jinde je jine místo pro ne, bohuzel tohle mi nepomáhá a prijde mi ze se to akorát strašně zhoršuje… Proto jsem se obrátila sem..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou Ne za to, bylo to kvůli všemu tomu nátlaku ze všech stran ale bohužel je mi líto že se takhle nudíte… a myslim že vám vysvetlovat je to asi zbytečně.. nuďte se dál ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Ten určitě… vytáhne z ní několik tisíc a bude jen blábolit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit