Duchové a terorizovaní
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Avari78 píše: Více
Neboť do toho dáváš svoji energii a strach… jakmile je přestaneš řešit bude klid.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Avari78 píše: Více
Jak už bylo řečeno dříve, Jaromír Drábek, toho bych přinejhorším kontaktovala. Co se toho pokusu o „čarodějnictví“ týče, uz NIKDY se do ničeho takového nepouštěj, k těmto věcem je třeba mít úctu a respekt. A nemá se snažit obhájit někomu, kdo nevěří a nikdy nezažil ![]()
- Citovat
- Upravit
@Milly2 píše: Více
Mám to vyzkoušený, rada zazněla…nebo jestli má peníze nazbyt, ať krmí rádoby odborníky, kteří ve finále neudělají nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Avari78 eh, to je těžké, problém není v bytu, ale v tobě, dělala jsi čarodějnické praktiky, to není dobré, otevřela jsi Pandořinu skříňku - ale jak z toho ven, nevím
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
pomoc
Zkuste se obrátit na pana Miroslava Zelenku. Najdete ho na internetu, má tam meditace. Mohl by vám poradit, nebo doporučit někoho, kdo to umí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@arinecka píše: Více
Akorát se nejmenuje Jaromír, ale Jaroslav Drábek
eprv777(tečka)cz
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nezávidím Ti. Byla jsem na tom úplně stejně, strašně jsem se bála, přítel mi věřil, taky to viděl, ale odstěhovat se nechtěl. Tak jsem šla sama a s přítelem se v dobrém rozešla. Pomohlo mi jen otěhotnět. Vyloženě jsem poprosila anděly, vyšší já, koho chceš, ať dovolí jen dobrým bytostem, aby se kolem mě míhali. Co mám dítě na světě, je ze mě vyloženě dravá šelma, to by si zkusila nějaká zrůda se tu zjevit. To by bylo čoro.
Jinak s manželem bydlíme v domě, kde jsou duchové celkem tři. Oni nestraší mě a já nestraším je. Na dušičky se za ně pěkně pomodlím, ale nezvu je a nevyháním. Ty máš vyloženě průser. Tam pomůže jen prosvětlit sebe a to pořádně. Nějaký duchovní člověk Ti může jednorázově (a taky nemusí) pomoct, ale Ty to můžeš ovlivnit dlouhodobě. Pro sebe. Každý měsíc pořádá instituce Srí Chinmoye zdarma meditace v Praze i jinde. Vždycky je to jen na měsíc a zadarmo. Myslím, že tam by se Ti líbilo. Produchovníš se, nabereš sílu a můžeš si rozmyslet co dál. Co udělej okamžitě je otevření oken a vypálení baráku šalvějí. Každý kout. Tak jsem tam já přežila rok.
Držím palce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Damned Ahojky, to je krásný příběh a hrozně ti tohle přeji, bohužel se to deje skoro všem z rodiny akorat jen přihlíží, nedávno jsme byli v pokoji u přítelovo ségry a z ničeho nic jsem cítila pálení an ruce a ruku jsem mela podrapanou a tekla mi krev, jizvy ze škrábanců pořád jsou, mela jsem na sobě košili takže jsem se podrapat nevědomky nemohla a krev mi prosákla, ani bych si toho nevšimla kdyby mi nerekla že co jsem delala. Holt snazim se toho nevšímat ale bohuzel mi přijde ze je to horší a horší, tenhle rok snad o prázdninách se budu stehovat do vlastního takze doufám ze pomůže to..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč? Taky mi přijde srandovní, že v 21. století někdo věří na suchý a strašidla. A přijde mi jako vhodný kandidát pro návštěvu u psychiatra.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@inkakřivák píše: Více
No vidíš, a jsou lidi, kterým do smíchu není.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo, jsou, a měli by to řešit. S psychiatrem nebo psychologem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Avari78 zkus tu šalvěj. Svazek koupíš pomalu na každém rohu. Můžeš si přikoupit i myrhu s myrtou, to jim taky pěkně smrdí, ale šalvěj nemá konkurenci. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit