Médium Morava

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
5
21.2.26 16:03

Médium Morava

Ahoj, bylo tu více diskuzí, ale nenašla jsem žádnou pořádnou odpověď, až na kontakt na jednu paní s profilem zde. Máte někdo osobní zkušenost s médiem (ideálně z Moravy, okolí Brna, ale klidně i druhá strana republiky koneckonců…) a kontakt na něj/na ni? Jde o spojení s vlastními duchovním průvodcem/průvodci. Někdo ověřený. V Brně jsem našla nějakou paní Novákovou, ale ta zřejmě není ta, ke které by člověk chtěl jít, dle recenzí. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20832
21.2.26 17:47

Mě děsí, kolik lidí je naprosto vyšinutých a je schopný házet svoje peníze lopatami sarlatanum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.2.26 17:50

Děkuji za komentář. Na to jsem se ale neptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.2.26 19:47

Co pan Drábek, Šlapanice? Nevím, zda tedy řeší i konkrétně tohle, ale jsem si jistá, že minimálně kontakty mít bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12881
21.2.26 19:50

@Cenarius někdy skoro lituju, že nemám míň skrupulí, mohla bych být bohatá :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5
21.2.26 19:51

@Neboj Mockrát Děkuji. Pana Drábka znám, ale nenapadlo mě, že bych vlastně jen mohla požádat o nějakých další kontakt. Jak říkáte, on asi spíše dělá jiné věci. Díky díky. ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
466
21.2.26 19:57
@Tynda1992 píše: Více

Vím s určitostí, že spolupracuje či spolupracoval s nějakou paní, která je médium, někde od Mikulova. Působila na mě z rozhovoru příjemně a relevantně. Myslím, že se jmenovala Alexandra. Držím palce. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17172
21.2.26 20:33
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie