Médium Morava
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Médium Morava
Ahoj, bylo tu více diskuzí, ale nenašla jsem žádnou pořádnou odpověď, až na kontakt na jednu paní s profilem zde. Máte někdo osobní zkušenost s médiem (ideálně z Moravy, okolí Brna, ale klidně i druhá strana republiky koneckonců…) a kontakt na něj/na ni? Jde o spojení s vlastními duchovním průvodcem/průvodci. Někdo ověřený. V Brně jsem našla nějakou paní Novákovou, ale ta zřejmě není ta, ke které by člověk chtěl jít, dle recenzí. Děkuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mě děsí, kolik lidí je naprosto vyšinutých a je schopný házet svoje peníze lopatami sarlatanum.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Co pan Drábek, Šlapanice? Nevím, zda tedy řeší i konkrétně tohle, ale jsem si jistá, že minimálně kontakty mít bude.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius někdy skoro lituju, že nemám míň skrupulí, mohla bych být bohatá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Neboj Mockrát Děkuji. Pana Drábka znám, ale nenapadlo mě, že bych vlastně jen mohla požádat o nějakých další kontakt. Jak říkáte, on asi spíše dělá jiné věci. Díky díky. ♥️
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Tynda1992 píše: Více
Vím s určitostí, že spolupracuje či spolupracoval s nějakou paní, která je médium, někde od Mikulova. Působila na mě z rozhovoru příjemně a relevantně. Myslím, že se jmenovala Alexandra. Držím palce. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit