Kartářka - vyšla předpověď?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Kartářka - vyšla předpověď?
Ahoj všichni, hledám zkušenou kartářku online, ideálně někdo, kdo má pozitivní recenze a poskytuje přesné výklady. Máte někdo doporučení? Díky moc!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Podobne diskuze jsou tu poslední dobou nejak často. Pohledej ve starších diskuzích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verukas píše: Více
Bude to stát za hovno. Nemáš zač, fakturu posílám do sz ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Opravdu někdo věří tomu, že ti nějaká kartářka dokáže říct přesnou předpověď??
není ti líto těch peněz, které vyhodíš oknem? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@izabe píše: Více
Není. Protože rázem může předat odpovědnost za svůj život na někoho jiného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cenarius píše: Více
Jojo, na nějakou no name osobu, kterou v životě neviděli
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vykládám karty a dělám astrologii jako koníčka už mnoho let. Karty jsou „tady a teď“, čili ukáží situaci, která je aktuálně kolem tebe. Žádného ženicha ani miliony ti karty nezařídí. To samé horoskop - je to „jen“ potenciál. Všechno ostatní je na tobě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od dobré kartářky ti předpověd vyjde.
Ale bohužel to spíše bude důsledek sofistikované psychologické práce a často i neskutečně podrobné práci s informacema.
Znal jsem jednu co měla 2 další lidi, které využivala na získávání informací. A fungovalo ji to teda vcelku dobře.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@HornyHippo píše: Více
Sofistikované psychologické práce a formulace ve stylu tzv. delské věštby.
Delfská věštba je taková, která je formulována tak, aby vyšla vždycky. Jen očekávání z ní plynoucí se nemusí shodovat s realitou.
„Překročíš-li řeku Halys, zničíš říši velikou“… No jo, ale kterou? Nepřátelskou, nebo svou vlastní? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Verukas Jsem aktuálně v takové životní situaci, kdy se musím rozhodovat ohledně stěhování, nového životního zaměření/práce i vztahů - a poprvé v životě fakt nevím, kudy kam. Sestřenice mi doporučila paní, která nedělá klasické karty, ale pracuje s energií apod., karty jsou jen doplněk, kterému se věnuje tak deset minut z celku. No, jsem skeptik a váhala jsem několik měsíců. Stálo mě to sedm stovek. Paní věděla, že mám problém s mámou, že mám operované pravé koleno, že dělám šerm… Dokonce se mě ptala, jestli mě teď nečeká zubař? A já, že až za měsíc, hopla, za pár dní mi došla sms s připomínkou preventivky - spletla jsem si termín. Popravdě to doteď vstřebávám, protože dost věcí bylo opravdu konkrétních a ne obecných, jak jsem čekala. Přesně popsala i dva muže, kteří v mém životě figurovali naposled, jedna skončená známost a druhá „tajná“ sympatie - od níž mě teda dost odrazovala, i když se jedná v zásadě o hodného člověka. Moc jsem na tyhle věci nikdy nebyla, ale docela to se mnou pohnulo. Kontakt klidně předám do zpráv, ale nevím, jestli pracuje i online.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit