Věříte na něco?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Teď se mi vybavilo téma jedné uživatelky s názvem Věříte v Luďka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřīm na karmu a na reinkarnaci. Ovšem ne ve smyslu, že duše člověka bude stále mít nový a nový život, ale když se mà něco naučit, poučit se než jeho duše vstoupí do nebe, nazvěte si to jak chcete.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Děkuji za odpovědi, vlastně se mi líbí myšlenka věřit, že tu je někdo pro mě, kdo mi pomůže a že všechno dopadne správně a dobře. A asi hloupá otázka, ale proč jsou lidé, kteří nemají to, co si přáli a jsou nešťastní? Kde je ta hranice toho, kde mi to je osudem / od někoho dáno a kdy to mohu ovlivnit já?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Věřím, že mně ženy milují a že s dobrým srdcem nejdál dojdeš, což je paradoxní, když jsem vozíčkář
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Ploskutáček píše: Více
Já sice na tom vozíku nejsem, ale ani s tím dobrým srdcem, jsem nikam nějak zvlášť daleko nedošla…
Teda alespoň prozatím. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já hledala Pána Boha v různých ezo knihách, osud ve věštění, pak komunikaci s andělem - kam mě to dovedlo, no hrůza. Jaká síla zatím je, to nebylo hezke zjisteni. Faleš. Slepa cesta. Zjistila jsem, že jde o velmi vážné věci. Jsem z toho až zhrozená, jaký duchovní boj o člověka se vede. Je jen jediná práva cesta a tou je Pán Ježíš Kristus. Nikdo jiný naše viny vzít na sebe nemůže, On ano. A o to tu jde. Každý jsme něčím pošpinění a i když si myslíme, že jsme dobří, nejsme. On bere na sebe naše viny. Proto pak můžes být človek čistý a být Boží dítě. Ale špinavý jak předstoupíme před Pána Boha? Co s tím? Jak to vyrovname? Nemáme čím. Je to o lásce. Pán Bůh nás tak miluje, že poslal svého Syna. ❤️ On je ta cesta, pravda I život.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Matu33333 píše: Více
Ti špinaví jdou do pekla přece
. Někteří radši ty tropy
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Bytsamsebou Proč myslet na nejhorší? Život člověka má hodnotu a stojí za záchranu 👍 spise si představme vodu, topícího se člověka a jen 1 záchraný člun.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anna766 píše: Více
No já bych to s velkou chutí doplnila, ale nevím, jestli se to tady zrovna hodí…
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Matu33333 píše: Více
Já ale nemyslím na to nejhorší a zachráním se sama, pokud budu chtít
! Já chci do pekla dobrovolně
. Sorry, ale jsem ateista a nějaký Ježíš nebo Satan je mi fuk
…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Černá Madonna píše: Více
Nerozumím. Nejsem věřící, nevěřím na anděly, na peklo, na osud a podobně. Nikomu víru neberu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit