Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Něco slabého tam Možná vidím, ale spíš bych řekla že je to negativní a hrozně přemáčený test
Kolegyne zrejme fotky sleduji na kalkulacce, ze tam ty stiny nevidi. A zakladatelko, nelov zoufale duchy x dni pred vynechanou ms.
Ja vidim na te jedine fotce v pravo, a bez rozkliknuti. Na tech dvou pod sebou nevidim nic asi jak je to priblizeny…
Na tech vzdalenych, mozna vidim, ale musim se hoodne zadivat..zkus za par dni znovu ![]()
@Poison Eve píše:
Kolegyne zrejme fotky sleduji na kalkulacce, ze tam ty stiny nevidi. A zakladatelko, nelov zoufale duchy x dni pred vynechanou ms.
Na kalkulačce ne ale pro lupu jsem nešla je v ložnici a spí mi tam dítě ![]()
Na těch z větší dálky je vidím. Ale nezdají se mi čerstvé, tak to může být falešný poplach.
@Poison Eve píše:
Souhlas, sleduji sice na mobilu, ale matně něco vidím a souhlas i s tím hledáním duchů na testech před ms, vim, že když člověk moc chce, tak to chce hodně sebeovládání. Ale ať nejsi zakl. zklamaná, taky jsem takhle lovila a ulovila a menstruace stejně dorazila ![]()
@Anonymní píše:
Je to duch?![]()
![]()
Je to duch?