Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zapomněla jsem přiložit fotku 😅
edit adminom - zmazaná fotka - osobné info
Ja nic nevidim, pockej az jestli vynecha ms, pak testuj, tohle nema smysl.
Všichni víme, kde se má ukázat druhá čárka. Vyfoť to bez čmáranic a normálně na světle. Ale jestli kvůli tomu musíš dělat takový speciální efekty, tak tam pravděpodobně nic není.
Přestaň se sledovat, hoď se do klidu a čekej. Celý případný těhotenství je o čekání, tak můžeš začít hned teď. Skromně tipuji, že tam nic není, btw, nezkoumej to po tmě.. ![]()
Celkem jednoduché pravidlo - jakýkoliv test, který vyžaduje počítačové úpravy, aby se na něm něco vyvejralo, považuji za negativní a pokud se MS nedostaví, doporučuji za pár dní zopakovat. Jestli byl nechráněný sex kolem ovulace, máš asi tak 15% šanci na otěhotnění. Pokud jsi těhotná, budeš dost pravděpodobně těhotná stejně dobře pozítří jako za týden.
Děkujeme za informace o tvém výtoku
Nic tam není, testovat se má až po vynechané MS, tak ty 4 dny prostě počkej a uvidíš.
Je pravda, ze ty maluvky sis mohla odpustit a vyfotit to na svetle. Takhle tam nic videt neni.
@Anonymní píše:
Ahoj holky, zajimalo by me, jestli tam vidíte ducha nebo ne? Měl by bejt presne pod tou sipkou. Nevim jestli už mi hrabe, ale neco málo tam vidim. V reálu to je teda vidět vic než na fotce, ale neslo mi to vůbec vyfotit. Jsem 12 dpo a ms me ceka cca za 4 dny. Pohl styk proběhl v plodnem období asi tri dny před ovu a potom jeste jednou 2 dpo. Mám divne simrani v podbrisku, obcas poboliva, “vystreluje” a citlive bradavky a bily kremovy vytok. Myslíte, ze bych mohla mít nadej na //? ????????
Tohle nikdy nezkonci
a to staci par dni počkat! asi je to ale velky problem. Jinak na tvou otázku, duch tam je…
Příspěvek upraven 04.09.19 v 10:23
Ahoj holky zdravím Vás.. Mám dost nepravidelnou menstruaci a dle posledních měsíčku jsem to měla dostat v Pondělí…Dnes jsem si udělala test a vidím tam něco nebo už mi šibe
v příloze zasílám test je z ranní moči poté jsem si dělala ještě další dva a ty už jednoznačně negativní ![]()
@Evelina1979 vidim..pak uz jsi mela naredenou moc, proto negativni dalsi ![]()
Ahoj holky, zajimalo by me, jestli tam vidíte ducha nebo ne? Měl by bejt presne pod tou sipkou. Nevim jestli už mi hrabe, ale neco málo tam vidim. V reálu to je teda vidět vic než na fotce, ale neslo mi to vůbec vyfotit. Jsem 12 dpo a ms me ceka cca za 4 dny. Pohl styk proběhl v plodnem období asi tri dny před ovu a potom jeste jednou 2 dpo. Mám divne simrani v podbrisku, obcas poboliva, “vystreluje” a citlive bradavky a bily kremovy vytok. Myslíte, ze bych mohla mít nadej na //? ????????