Duch na testu a stale nesili

Anonymní
4.11.23 19:12

Duch na testu a stale nesili

Zdravim, mate nekdo podobnou zkusenost? Cyklus 30dni, dnes 37,den. Od ctvrtka na kazdem testu duch v limitu, ktery ale nesili, ale menstruace stale neprichazi. :?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.11.23 20:58
@Anonymní píše:
Zdravim, mate nekdo podobnou zkusenost? Cyklus 30dni, dnes 37,den. Od ctvrtka na kazdem testu duch v limitu, ktery ale nesili, ale menstruace stale neprichazi. :?

Jaký jsi použila test? Já teď mám 4 den zpoždění použila jsem test Intime z Rossmanu a pořád slabý duchové, dnes jsem udělala mamatest a čárka pěkně vykoukla

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.23 21:10

4× livsane a 1× intime…zitra rano hodlam udelat dalsi intime

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.11.23 22:22
@Anonymní píše:
4× livsane a 1× intime…zitra rano hodlam udelat dalsi intime

Tak uvidíš, držím palce já budu ráno dělat mama test i Intime tak pak sem hodím fotku za mě má Intime málo barviva, zkus pořídit mamatest

• Citovat
  • Upravit
620
4.11.23 22:34

Hezký večer, měla jsem to samé. Dokonce negativní test (v třetí den očekávané MS) a dva testy se slabými duchy (týden od očekávané MS s třídenním rozdílem). Až cca 6 týdnů od poslední MS mi doktorka potvrdila těhotenství. Mám syna 1 rok a 9 měsíců ❤️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.23 07:36
@Anonymní píše:
4× livsane a 1× intime…zitra rano hodlam udelat dalsi intime

Tak ak si dopadla? Já dnes takto, moc moudrá z toho nejsem, testy pořád slabé na 5 dní zpoždění, tak to nechám asi už osudu a když se MS do konce příštího týdne nedostaví zavolám dr.

• Citovat
  • Upravit
35908
5.11.23 08:01

Holky zajděte si 2× na krev a uvidíte jestli HCG stoupá jak má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.11.23 08:09

Zadna zmena… stale duch…
Ale tvoje testy mi prijdou uz presvedcive pozitivni… ja zitra zavolam na gyndu a uvidim, na cem se s dr domluvim. Zitra uz bych byla 5+3 coz by alespon neco pripadne na utz zaznamenat mohla.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex