Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý den, snažíme se o miminko a dneska jsem zvracela a už dlouho jsem měla takové zvláštní pocity, ale včera jsem dostala menstruaci a není to jen spineni ale je velmi silná.
Muzu být těhotná?
@Jahru nic, chtěla jsem první zjistit jestli by to vůbec mohlo být možné.
@kacud97 píše:
Jasně že je to možné.
@kacud97 píše:
Tak pokud se snažíte o dítě, tak by to možné být mohlo. Ale zvracení bych těhotenství nepřipisovala, na to je brzo.
Snažíte se o dítě, máš nechráněný styk..takže těhotenství je možné ale když krvacis, navic jak říkáš silně je pravděpodobnější že těhotná nejsi..MS je v termínu?
@kacud97 tak bych viděla těhotenství opravdu jako malo pravděpodobne, nicméně odpověď ti dá takový ten malý papírek z lékárny nebo drogerie…
@Jahru píše:
Tak pokud se snažíte o dítě, tak by to možné být mohlo. Ale zvracení bych těhotenství nepřipisovala, na to je brzo.
No neřekla bych. Též jsem si to kdysi myslela, než jsem se z ničeho nic téměř pozvracela a to jsem byla 9DPO… o 5 dní později pozitivní test
myslím, že každá opravdu reaguje jinak…
A to já nikdy nezvracím. Mám kachní žaludek ![]()
Každopádně s tím silným krvácením u zakladatelky.. No nevím, nevím ![]()
Zdravým všechny mám otázku měla jsem zpožděnou menstruaci o 6 dní vím není to moc ale i tak jsem si zkusila test protože se s přítelem snažíme o miminko a ten ukázal že nejsem těhotná. Měsíčky pak přišli ale měla jsem jen 4 dny a ještě ke všemu tak málo že jsem nepotřebovala tampon natož vložku. Myslíte že bych mohla být těhotná? Menstruaci mám pravidelně max 2-3 dny zpoždění a 5-6 dní s celkem silným krvácením. Moc děkuji za Vaše nazory