Ms a možné těhotenství

Anonymní
2.11.23 20:32

Ms a možné těhotenství

Zdravím chci se zeptat před ms jsem několikrát měla pohlavní styk ne že bychom se úmyslně snažili o mimi ale dáváme tomu volný průběh buď a nebo ms se normálně dostavila akorát byla kradší 2 dny normální tak jak jí mívám(mívám hodně silnou) a 3-4 dny takové hnědé špinění takže to špinění skončilo normálně jako vy mi skončila ms mívám jí zhnuba 6 dní a od tý doby co jsem došpinila mi bývá špatně jako spíš motání hlavy a tak ale to mívám normálně po skončení ms od porodu ale už asi 2 něsíce nic a teď znovu do toho mě docela bolí prsa někdy víc někdy míň někdy jakovy pálí a jsou napjatá někdy jenom projede jednorátová bolest někdy bolí jen jedno někdy obě a to mě nikdy prsa neboleli ani při ms ani při ovulaci nejvíc je cítím večer pohvní styk po ms ještě nebyl je mi jasné že mi tady nijdo neřekne jestli můžu nebo nemůžu být těhotná ale ptám se jestli je to možné i přes to že jsem měla ms nebo co by to mohlo znamenat jiného nebo jestli už se to nikomu nestalo náhodou a zda má cenu si dělat test jinak krom těch prsou tak žádný jiný přítnaky na možné těhotenství nemám

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2739
2.11.23 20:35

To je ale dlouhá věta :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11835
2.11.23 20:42

Může to být i třeba hormonální nerovnováha…ale máš nechráněný styk takže těhotenství je sice méně pravděpodobné když jsi měla MS..ale ne nemožné…
Odpověď ti dá ten malý papírek z drogerie nebo lékárny :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital