Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj, vidíte tam ducha nebo ne? Mě to přijde moc vzadu už u bílého proužku.
Vím že to tu bylo hodněkrát, ale radši pošlu svůj.
@martina.se píše:
Vidím negativní test
Dobře, děkuji, právě že jsem si nebyla jistá kvůli této slabé čárce, ale je moc daleko
Žádný duch tam neni. To označené misto je část kde se potkává ta část která nasává moc s částí s testovacími proužky…duch který tam vidíte je zřejmě lepidlo kterým je to spojeno…
Ahoj holky chci se jen zeptat protoze uz blaznim vidite na tom testu 2 carky? Dekuji
@Sabina957 vidím jen velmi tenkou druhou čárku, přikláním se k rysce
@Tichošlápek píše:
@Sabina957 vidím jen velmi tenkou druhou čárku, přikláním se k rysce
Já též
Dekuji docela jsem se lekla jelikoz misto menstruace mam spineni coz ja mam ms pravidelnou tak uz jsem si nevedela rady ☺️
@Sabina957 píše:
Ahoj holky chci se jen zeptat protoze uz blaznim vidite na tom testu 2 carky? Dekuji
No já tam po rozkliknutí něco lehce vidím… Ale jestli jsi dostala menstruaci, byť slabou, tak se mi to asi jen zdá. To už by čárka byla silnější…
@Barevné klubíčko no ja jsem to mela dostat dnes ale uz jsem to dostala 2.1 ale jenom spinim po utreno hnede… zadna krev a zadne bolesti proto jsem sahla po testu jelikoz problemy nemam s ms ![]()
@Sabina957 píše:
@Barevné klubíčko no ja jsem to mela dostat dnes ale uz jsem to dostala 2.1 ale jenom spinim po utreno hnede… zadna krev a zadne bolesti proto jsem sahla po testu jelikoz problemy nemam s ms
Tak to je divný… Jestli to toho druhého nebylo spíš uhnízdění. Zkus udělat test zítra ráno z ranní moči, to by mohlo být více průkazné ![]()
A co toto, co myslíte? Je tam, ale četla jsem že mamatesty dělají duchy