Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobrý večer holky ![]()
Jsem čerstvá snažilka, zítra mám dostat menstruaci, ale nemohla jsem už vydržet..
Testováno teď večer, myslíte si, že je tam duch??
foto s méně viditelným ( fotka číslo 2) 5 minut po testovani, 1 foto cca 10 (takže už asi moc nevypovídající).. Vidíte tam i na tom druhém obrázku ducha?
zítra ráno budu dělat opět test, ale hrozně doufám, že to výjde ![]()
Příspěvek upraven 23.02.22 v 21:05
@s.crossb
Na první fotce čárku vidím krásně ![]()
Tak držím palce aby červená nedorazila a test zesílil ![]()
@s.crossb píše:
Dobrý večer holky
Jsem čerstvá snažilka, zítra mám dostat menstruaci, ale nemohla jsem už vydržet..
Testováno teď večer, myslíte si, že je tam duch??foto s méně viditelným ( fotka číslo 2) 5 minut po testovani, 1 foto cca 10 (takže už asi moc nevypovídající).. Vidíte tam i na tom druhém obrázku ducha?
zítra ráno budu dělat opět test, ale hrozně doufám, že to výjde
Příspěvek upraven 23.02.22 v 21:05
První foto je právě víc vypovídající, než vybledlá zaschlá čárka.
Gratuluji, jsi těhotná! ![]()
@s.crossb píše:
Vůbec nevím právě ani jak má duch vypadat
Duch je náznak čárky, něco, co některé vidí a jiné ne. Tvůj test je jasně pozitivní, ta čárka bude za týden krásně sytá. ![]()
@s.crossb Já tam nevidím ducha, ale počínající regulérní růžovou čárku.
Vypadá to nadějně, držím palce, ať čárka tloustne ![]()
Týjo Kéžby, jsem zvědavá na zítra ráno
děkuji všem za reakce, že tam něco nevidim jen Ja
ale ta výraznější čárka je po 10 minutach
ta světlejší cca 3-5 minut. Ale v návodu píšou, že nad 10 minut se to nemá už pocitat, pokud to chápu správně.. Test jsem uz vyhodila, je tam skoro jasná čárka, ale to až po limitu a nechci se radovat zbytečně
@s.crossb carku vidim…a potichoucky gratuluji.
uplne vim, jake pocity mas…3× jsem to zazila a bylo to krasne. ![]()
Tak co myslíte?
Dnes màm dostat své dny… tohle je test po 1 minutě.. za jak dlouho se da považovat vysledek relevantni?? V návodu pisou ze po 5 minutach se nema již odecitat, co to znamená?
KDEŽTO na internetu u toho samého testu pisou 10 minut?
Zároveň mám priznaky fakt jako PMS, bolí mě celý podbříšek, jakobych to měla dostat, je to normální? ![]()
@s.crossb píše:
Zároveň mám priznaky fakt jako PMS, bolí mě celý podbříšek, jakobych to měla dostat, je to normální?
Ano, normální. Jsi těhotná. Gratuluji
Těch 5 minut znamena, že se do 5 minut musí ukázat druhá čárka, samozřejmě může být i hned. Když se ukáže až po 5 minutách tak už to je neplatné. Což není tvůj případ.
Jeste prosím o názor, 15.2 jsem byla na rentgenu nosních dutin, myslíte si, ze by to popřípadě něco ohrozilo???
Nebo ten 2 tyden případného těhotenství se jeste nic tak neřeší… a je to buď a nebo