Tehotestky test

Anonymní
23.2.22 17:31

Tehotestky test

Zdravim neporadi mi někdo 20teho jsem se testovala testem s dr max vyšel mi negativní ale po 2 hodinách jsem tam našla mini ducha tak na druhy den jsem si udělala samej test a nic tam nebylo ale ráno jsem to vyhodila a byl tam už vidět více ten duch tak jsem si dneska zasla pro digitální test a ten ukazal negativní a k tomu jsem si delala normalni test a ten zase po několika hodinách se mi ukazal s viditelným duchem názor?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1711
23.2.22 17:33

Pokud se to neukázalo v limitu, tak je to negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 17:43

@Angry_birds ne zatím se neukazal v limitu.
Ale pravé jsem si myslela ze když je to nekolikaty test s duchem poradně viditelným ze by něco stoho mohlo být

• Citovat
  • Upravit
53518
23.2.22 17:43
@Anonymní píše:
Zdravim neporadi mi někdo 20teho jsem se testovala testem s dr max vyšel mi negativní ale po 2 hodinách jsem tam našla mini ducha tak na druhy den jsem si udělala samej test a nic tam nebylo ale ráno jsem to vyhodila a byl tam už vidět více ten duch tak jsem si dneska zasla pro digitální test a ten ukazal negativní a k tomu jsem si delala normalni test a ten zase po několika hodinách se mi ukazal s viditelným duchem názor?

Odečítá se podle návodu cca do 10 minut. Pak ten papírek od moči vyhoď :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
23.2.22 17:48
@Anonymní píše:
Zdravim neporadi mi někdo 20teho jsem se testovala testem s dr max vyšel mi negativní ale po 2 hodinách jsem tam našla mini ducha tak na druhy den jsem si udělala samej test a nic tam nebylo ale ráno jsem to vyhodila a byl tam už vidět více ten duch tak jsem si dneska zasla pro digitální test a ten ukazal negativní a k tomu jsem si delala normalni test a ten zase po několika hodinách se mi ukazal s viditelným duchem názor?

Co máš napsáno v návodu? Odečítat za 10 minut nebo za pár hodin :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19983
23.2.22 17:48

Přečti si návod :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 17:49

@lachtanice86 cist umím ale kdysy s takového ducha mám vedle sebe dceru

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
23.2.22 17:53

Fotku pridam

• Citovat
  • Upravit
8864
23.2.22 18:02

Je to tam. Můj duch po limitu už má 10 let. :pankac: Měla jsem mamatest.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15153
23.2.22 18:33

Řekla bych, že to je pozitivní. Zkus za pár dní znovu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
23.2.22 18:36

@karkarka zkusim. A uvidím

• Citovat
  • Upravit
2353
23.2.22 20:47
@truelly píše:
Je to tam. Můj duch po limitu už má 10 let. :pankac: Měla jsem mamatest.

Ano, já taky. Do limitu nic (pokud nejsem slepá), po limitu duch. Těhotenství.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81
24.2.22 22:44

Tak jaký byl další test

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19
25.2.22 17:35

Zdravím :mavam:

poslední menstruaci jsem měla 23. 1. Na kontrole u gynekologa jsem byla ve středu 2. 2. a řekl mi, že vidí folikul o velikosti 10 mm. A že mi cca vychází ovulace na neděli. V té době jsme se s manželem milovali ob den. Od nedělní ovulace jsem 10. den (což by teoreticky mohlo probíhat uvolňování vajíčka) špinila a slabě krvácela 3 s přestávkami. V neděli 20. 2. jsem měla dostat menstruaci. 4. den zpoždění jsem se testovala a jsem negativní. Myslíte, že má cenu se ještě testovat? Je tam nějaká naděje? Nemohla přijít menstruace dříve?
Děkuji za názory :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.22 17:57

@Anna 1987 druhy test to samé po limitu tak dneska jsem zkoušela další a už nic tak asi stoho nic nebude

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex