Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@jahoda111 Tak dlouho od ovulace si myslím, že v případě těhotenství by byl test nejspíš již pozitivní, takže s největší pravděpodobností těhotná nejsi…
@Anonymní píše:
@Anna 1987 druhy test to samé po limitu tak dneska jsem zkoušela další a už nic tak asi stoho nic nebude
Dr max i mamatest sli posledni dobou kvalitou hrozne dolu, me delaji falesnaky uplne bezne
kazdopadne bych zkusila za dva dny nejakou jinou znacku, za me nejlepsi asi Livsane a uvidis, drzim palce ![]()
Ahoj holky, myslíte ze je možné těhotenství i když byl digitální test clearblue 2 dny před termínem MS negativní? A MS zatím nedorazila? Děkuji za odpovědi
@Týnka Kikina Ty mi proste poradis a odpovis všude 😂 🍀 dekujuu. Je to ale divny dnes 31 DC a testy z neděle snehobile a žádné příznaky 🤷🏻♀️ Nevím co si o tom myslet, a o negativních digi testu se moc nepíše. Každopádně jsi zlataá děkuji ![]()
@Kratova Mě to tu skáče na mobilu
A jelikož ho má malá co chvíli v ruce, tak vidím no a prostě musím reagovat
No on má jinou citlivost, než papírky, takže někomu může vyjít později, záleží na tom, jak vysoké hcg máš…Ale je fakt, že bys musela mít aspoň ty papírky pozitivní…Zkoušela jsi ještě od té doby??
@Týnka Kikina naposled v neděli hned ráno a všude bílo 🤦🏻♀️ Nedoufam (foto)
@Týnka Kikina nebylo, dnes už mám prakticky den zpoždění, neupinam se na to ale také si myslím ze nic a třeba bude zpoždění delší a pak to přijde.
@Kratova Tak uvidíš no…Snad aspoň dorazí co nejdříve…Mě to čeká příští týden ![]()
@Týnka Kikina tak dej také vědět jak jsi dopadla
je to fakt protivny furt čekat jestli jooo nebo ne. 🙈