Jsem těhotná? Mám strach

Anonymní
21.2.22 18:33

Jsem těhotná? Mám strach

Ahoj,
beru antikoncepci evellien, ale poslední dva týdny si přijdu nějak divně, a mám zpoždění s menstruací, i přes tuto antikoncepci pravidelně krvácím 2-3 dny v měsíci, a dnes ráno jsem si udělala test, na kterém se objevila slabá čárka, je to vůbec možné? Prášky beru pravidelně, vím, že jsem nevynechala. Děti jsem vždycky chtěla, ale až později a má gynekoložka mi řekla, že je pravděpodobně nebudu mít nikdy. A já teď nevím, co dělat, kdybych opravdu těhotná byla, studuji, je mi 23, ale na potrat bych nikdy nešla. Nebyl by problém v tom se o dítě finančně postarat, ale můj momentální partner by se mnou nezůstal, v jeho situaci by nebyl schopný se o nás postarat. Mám strach, že bych to nezvládla sama, vím, že by to bylo těžké, a s tím problém nemám, ale bojím se, abych neudělala něco, co by pro miminko bylo třeba špatně, nemám žádné zkušenosti, a prostě se bojím, tak Vás moc prosím o radu. :,(

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35818
21.2.22 18:38

Fotku toho testu máš? Bylo to v limitu? Nebrala si antibiotika, prujem, zvracení? A partnera pošli do háje tak jako tak. Souloží s tebou tak se může stát, že otehotnis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.2.22 18:41
@JancaS84 píše:
Fotku toho testu máš? Bylo to v limitu? Nebrala si antibiotika, prujem, zvracení? A partnera pošli do háje tak jako tak. Souloží s tebou tak se může stát, že otehotnis.

přes antikoncepci otěhotnět nejde, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.22 18:46
@JancaS84 píše:

Fotku nemám, ale bylo to v limitu, a nebrala jsem antibiotika, ani jsem nezvracela a nemám průjem, jen jsem nafouklá, cítím občas bolest v podbřišku, jsem unavená a občas je mi nevolno. A jakto, že se to může stát i přes antikoncepci, ta by měla fungovat na 99 procent, ne?

• Citovat
  • Upravit
35818
21.2.22 18:46
@Katie_sky_angel píše:
přes antikoncepci otěhotnět nejde, ne?

Je to málo pravdepodobny, ale jde. Většinou je to chyba uzivatelky, ale ve výjimečných případech kdy třeba nesedí tak může být taky možnost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
21.2.22 18:47

Záleží taky, co to bylo za značku testu a jak moc slabá ta čárka byla. Třeba je to planý poplach. Některý testy umí pěkný čárky, i když těhotná nejsi.
Nebo taky ne, 99% holt není 100%. Ale určitě zkus ještě nějaký jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
21.2.22 18:51

Jiný test a pokud bude čárka samoplatce test HCG z krve

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
@Kamkam píše:
Záleží taky, co to bylo za značku testu a jak moc slabá ta čárka byla. Třeba je to planý poplach. Některý testy umí pěkný čárky, i když těhotná nejsi.
Nebo taky ne, 99% holt není 100%. Ale určitě zkus ještě nějaký jiný.

Zkoušela jsem GS mamatest a zítra tedy zkusím koupit jiný, a uvidím, a byla to hodně slabá čárka, skoro neviditelná ale byla tam, tak uvidím. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
22511

Ta carka na testu byla jedna nebo dve? Jestlize se bere HA, tak jak ma, tak je to spolehlive. Nekonzumujes vetsi mnozstvi bylinkovych caju?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.22 18:56
@Oriseka píše:
Ta carka na testu byla jedna nebo dve? Jestlize se bere HA, tak jak ma, tak je to spolehlive. Nekonzumujes vetsi mnozstvi bylinkovych caju?

Byly dvě, jedna silná druhá slabá, a já beru HA, jak mám už 3 roky tuhle a nikdy nebyl problém. A nepiju moc bylinkových čajů, ale léčím se se vzácným onemocněním, doktoři mi to léčí hodně bylinkami v tobolkách.

• Citovat
  • Upravit
22511
21.2.22 18:58
@Anonymní píše:
Byly dvě, jedna silná druhá slabá, a já beru HA, jak mám už 3 roky tuhle a nikdy nebyl problém. A nepiju moc bylinkových čajů, ale léčím se se vzácným onemocněním, doktoři mi to léčí hodně bylinkami v tobolkách.

A co to je za bylinky? Doktorum, co ti predepisuji ty bylinky, tak si asi rekla, ze beres HA, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.2.22 19:03
@Oriseka píše:
A co to je za bylinky? Doktorum, co ti predepisuji ty bylinky, tak si asi rekla, ze beres HA, ne?

Nevím, co to přesně je, je tam těch bylin hodně, a řekla.

• Citovat
  • Upravit
3115
21.2.22 19:05
@Anonymní píše:
Zkoušela jsem GS mamatest a zítra tedy zkusím koupit jiný, a uvidím, a byla to hodně slabá čárka, skoro neviditelná ale byla tam, tak uvidím. :srdce:

Na mamatesty si tu docela stěžují, že umí falešný čárky. Tak uvidíš, držím palce. Nicméně s těma bylinkama je to teda takový zase na štíru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22511
21.2.22 19:07
@Anonymní píše:
Nevím, co to přesně je, je tam těch bylin hodně, a řekla.

Koukla bych se do pribaloveho letaku tech bylinkovych lapsli, co se tam pise. Trezalka teckovana je takova proflakla, ze snizuje ucinnost antikoncepce, ale je tech bylin vic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
21.2.22 19:08
@Anonymní píše:
Nevím, co to přesně je, je tam těch bylin hodně, a řekla.

Když řekla, tak to by ti zase oni řekli, že by to ovlivnilo spolehlivost. Můžeš se tady zkusit podívat do nějakých diskuzi o mamatestu a porovnat s tím tvým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí