Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj zkoušela jsem test 5 dni pred ms vyšla mi skoro neviditelna carka myslíte, že tam něco je? Jinak příznaky bolest křeče v podbříšku, bolesti v dolní části zad a bolest prsou, přikládám foto ![]()
Vidím negativní test, což je tak brzo naprosto normální. Nějaký extra důvod, krom netrpělivosti překonávající zdravý rozum, proč test tak brzo?
Ahoj holky, mam jeden den po vynechani. Ale je to test pepino, na ktery jsem cetla docela spatny recenze, ze ukazuje falesne. Co si o tom nyslite?
Ahoj, já měla hodně slabou čárku den po vynechání a to odpoledne. Dvě silné čárky až někdy 10 den po vynechání. ![]()
@Zojinka19 Ahoj…Při troše fantazie něco možná…Ale zda je to dušík, nebo jen nějaký stínek
Ještě pár dní vydrž ![]()
@Vladiiiii Ahoj,ono si dnes asi nevybereš 100%spolehlivý test…Každá má špatnou zkušenost s jinou značkou…Ducha vidím, tak přeji, aby sílil…
Zkus zítra, nebo za pár dní znovu a uvidíš, zda uvidíš
Nebo ještě jinou značku a budeš mít jasno ![]()
@Zojinka19 píše:
Ahoj zkoušela jsem test 5 dni pred ms vyšla mi skoro neviditelna carka myslíte, že tam něco je? Jinak příznaky bolest křeče v podbříšku, bolesti v dolní části zad a bolest prsou, přikládám foto
Když sem čekala první dítě, tak sem vůbec žádné příznaky neměla. Jenom prostě nedorazila MS. To co popisuješ sem mívala před nástupem MS běžně. Počkej si do termínu, pokud MS nebude, tak až potom si dělej testy ![]()