TT 5 dni pred ms

1
21.2.22 12:26

TT 5 dni pred ms

Ahoj zkoušela jsem test 5 dni pred ms vyšla mi skoro neviditelna carka myslíte, že tam něco je? Jinak příznaky bolest křeče v podbříšku, bolesti v dolní části zad a bolest prsou, přikládám foto :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Janli
21.2.22 12:35

Nic tam nevidím, počkej do menzes.

• Citovat
  • Upravit
68974
21.2.22 12:40

Vidím negativní test, což je tak brzo naprosto normální. Nějaký extra důvod, krom netrpělivosti překonávající zdravý rozum, proč test tak brzo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
21.2.22 12:48

Ahoj holky, mam jeden den po vynechani. Ale je to test pepino, na ktery jsem cetla docela spatny recenze, ze ukazuje falesne. Co si o tom nyslite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Monikapro
21.2.22 13:00

Ahoj, já měla hodně slabou čárku den po vynechání a to odpoledne. Dvě silné čárky až někdy 10 den po vynechání. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3424
21.2.22 13:29

@Zojinka19 Ahoj…Při troše fantazie něco možná…Ale zda je to dušík, nebo jen nějaký stínek :nevim: Ještě pár dní vydrž ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3424
21.2.22 13:31

@Vladiiiii Ahoj,ono si dnes asi nevybereš 100%spolehlivý test…Každá má špatnou zkušenost s jinou značkou…Ducha vidím, tak přeji, aby sílil… :kytka: Zkus zítra, nebo za pár dní znovu a uvidíš, zda uvidíš :P Nebo ještě jinou značku a budeš mít jasno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
21.2.22 14:21
@Zojinka19 píše:
Ahoj zkoušela jsem test 5 dni pred ms vyšla mi skoro neviditelna carka myslíte, že tam něco je? Jinak příznaky bolest křeče v podbříšku, bolesti v dolní části zad a bolest prsou, přikládám foto :)

Když sem čekala první dítě, tak sem vůbec žádné příznaky neměla. Jenom prostě nedorazila MS. To co popisuješ sem mívala před nástupem MS běžně. Počkej si do termínu, pokud MS nebude, tak až potom si dělej testy ;)

• Citovat
  • Upravit
72725
21.2.22 14:36

@Zojinka19 negativní test. Máš ho dělat až když vynechá ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat