Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj lidi dneska jsem jsi koupila ovulační test a nevím jestli jsi to můžu udělat když mám menstruace nebo počkat až my skončí v návodu o tom nic nebylo
Nevím si rady… zkoušel to někdo z vás?
Děkuji předem za rady
Příspěvek upraven 20.02.22 v 18:22
Jsem cekala nejakou zajimavou polemiku o Darwinovi a zas pocurany testy. ![]()
V dobe menstruace chces testovat proc?
Edit: Titulek byl puvodne Evoluce, nez se do me nekdo pusti.
Příspěvek upraven 20.02.22 v 18:24
@martina.se píše:
@Jsjjs myslíš,že máš ovulaci v době ms?
Jako ptát se chlap, tak by se to možná ještě dalo pochopit.
@Villanelle píše:
Jsem cekala nejakou zajimavou polemiku o Darwinovi a zas pocurany testy.
Edit: Titulek byl puvodne Evoluce, nez se do me nekdo pusti.Příspěvek upraven 20.02.22 v 18:24
taky jsem byla zvědavá, co se tady bude řešit
![]()
Proč bys ho měla dělat při menstruaci? Většinou bývá ovulace uprostřed cyklu…to znamená cca 14dní od prvního dne menstruace… ![]()
Pokud nemáš tušení jak ovulace funguje (vzhledem k tomu že si myslíš že můžeš ovulovat během menstruace) tak ti ani testy nepomůžou. Prvně se vzdělej jak funguje reprodukční systém ženy ![]()
@martina.se já jsem chtěla radu jestli můžu jsi udělat ovulační test při menstruaci
@Jsjjs píše:
@martina.se já jsem chtěla radu jestli můžu jsi udělat ovulační test při menstruaci
to už chápem, ale diskuzi jsi pojmenovala, Evoluce´…né, Ovulace´…proto sem všichni lezem ![]()
@Jsjjs píše:
Udělat si ho můžeš, ale bude negativní. Jak už bylo psáno výše, ovulace nastává zhruba v polovině cyklu, tedy mezi dvěma menstruacemi.
Smarja, proc nejsou povinny pred rozmnozovanim IQ testy? Pod 100 bych to nepovolila ![]()
@Villanelle píše:
Edit: Titulek byl puvodne Evoluce, nez se do me nekdo pusti.Příspěvek upraven 20.02.22 v 18:24
já taky čekala něco takového, ještě si říkám, že to musí být zajímavý téma, když za chvilku je vidět dost příspěvků ![]()
@Villanelle píše:
Ty jo, já taky, hořké zklamání ![]()
@Jsjjs píše:
No jo, jenže nadpis je evoluce, to je podobné jako když tu jedna uživatelka napsala místo narcistická matka, nacistická. Hned tak lezli lidi jako já.
@Villanelle píše:
Je pořád. Evoluce ve smyslu menstruace a ovulace v jednom.