Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Zdravím, chtěla bych se optat zda tu má někdo podobnou zkušenost.
Místo menstruace přišlo slabé špinění, tak jsem si udělala test a vyšel pozitivně. Následovalo zesilování špinění a přešlo to až v krvácení, do toho křeče v podbřišku. Krvácení a bolesti jsou už týden přibližně stejné. Je ale slabší než při klasické menstruaci. Další testy taky pozitivní.
Volala jsem k doktorovi, jelikož už jsem po jednom mimoděložní a brali mi vejcovod, co mám dělat. A bylo mi řečeno, že v 5tt je ještě brzo, aby něco zjistili, takže mě objednali na úterý. Mám hrozný strach, co mi pak řekne ![]()
@Lussy111 Ahoj je to buď a nebo, tady Ti asi nikdo moc neřekne
Může se miminko udržet i přes ms a jsou takové případy, ale taky nemusí, to Ti stejně potvrdí až dr později…Zkus test za pár dní, když bude stále pozitivní je naděje, že miminko drží…Hodně štěstí vám oběma ![]()
@Týnka Kikina přesně takhle to říkal právě i doktor. Jen se strašně bojím, aby se neopakovalo to mimoděložní.
Jinak moc děkuji.
@Lussy111 Vím, že máš strach je to pochopitelné, musíš doufat a věřit, že to to malé zvládne ![]()
Jela bych k doktorovi. Opakování mimodelozniho je celkem časté. Ať tě raději prohlédne.
@Lussy111 Budu držet moc palce
Já bohužel měla takový průběh u mimodelozniho ![]()