Duch na testu po 9 dnech

162
10.8.11 19:55

duch na testu po 9 dnech

zdravím,tak jsem si dělala test (mamatest) a asi po deviti dnech od styku mi tam vyšel duch, ale je vidět dobře-není slabý…k tomu mám tlaky v prsou a svědí mě občas, několikrát za den bradavky…je možné,že se to mohlo podařit?zítra si chci udělat druhý…bude to po dvou dnech,to už by mohlo být silnější,že?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4190
10.8.11 19:56

Pokud jsi neměla pregnyl (nebo něco obdobného) tak to bude těhu. Gratuluju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
83
10.8.11 19:57

Ahoj hoď fotečku ale jinak si myslím že by to mohlo vyjít tak držím :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
10.8.11 19:59

9 den posexu jsou jenom duchové, zkoušej dál a jestli tam bude za dva dny silnější duch tak gratuluju :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
10.8.11 19:59

neměla jsem nic…a co tovlastně je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1458
10.8.11 20:15

nechceš se k nám přidat?snažíme se v srpnu tam najdeš odkaz na naaá pokud si nás přečteš a mi tě rady přivítáme pojfd mezi nás budem rádi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4190
10.8.11 20:18

pregnyl - hormón hcG na uvolnění vajíček,používá se při léčbě neplonosti…ale pokud neznáš buď ráda a raduj se z //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
162
11.8.11 11:56

tak jsem si ráno dělala dva testy a oba vyšli pozitivně, čárečka jde vidět parádně, tak je to myslím, na dobré cestě, radši se nebudu ještě radovat, dokud mi to nepotvrdí doktorka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
11.8.11 12:01

Takže jsi! Gratulace :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12262
11.8.11 12:04
VHolikova píše:
tak jsem si ráno dělala dva testy a oba vyšli pozitivně, čárečka jde vidět parádně, tak je to myslím, na dobré cestě, radši se nebudu ještě radovat, dokud mi to nepotvrdí doktorka…

gratulace :potlesk: :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
22.2.20 12:52
@VHolikova píše:

Ahojky mohu vědět zda tvé tehu dopadlo dobře? A zda to nebylo vicetne těhotenství a jaké pohlaví?
PES když je duch dříve na testu jedna se dvojčata nebo o chlapce. Díky :kytka:

• Citovat
  • Upravit
15300
22.2.20 13:13
@Anonymní píše:
Ahojky mohu vědět zda tvé tehu dopadlo dobře? A zda to nebylo vicetne těhotenství a jaké pohlaví?
PES když je duch dříve na testu jedna se dvojčata nebo o chlapce. Díky :kytka:

Co to je za hovadinu? Když je duch na testu dřív jsou to dvojcata nebo kluk?? :zed: ani se nedivím, že radši píšeš anonymně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1818
22.2.20 13:16
@Anonymní píše:
PES když je duch dříve na testu jedna se dvojčata nebo o chlapce. Díky :kytka:
8o 8o :?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
22.2.20 14:21
@karkarka píše:
Co to je za hovadinu? Když je duch na testu dřív jsou to dvojcata nebo kluk?? :zed: ani se nedivím, že radši píšeš anonymně.

Ty jsi zase chytrá jak rádio a asi víš všechno nejlíp co? Pomalu u každé diskuze komentujes jako trapka a hraješ si jak kdybys sezrala salomounovo ho*no a věděla vše. Starej se už lákave o sebe!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15300
22.2.20 14:25
@Anonymní píše:
Ty jsi zase chytrá jak rádio a asi víš všechno nejlíp co? Pomalu u každé diskuze komentujes jako trapka a hraješ si jak kdybys sezrala salomounovo ho*no a věděla vše. Starej se už lákave o sebe!!

Neboj miláčku. Už sem tě nahlásila. Tak sem zvědavá, kdopak jsi. Anonym používáš neoprávněně, takže smůla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí