Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
ahoj holky, ja dneska testovala, ale nevim kolikaty jsem dpo, asi 10 nebo 12 a z ranni moci skoro nic na testu a hned po tom jsem delala dalsi test a je tam krasne viditelna carka, nevim proc to neukazalo hned, ale to me tak netrapi, spise to ze mi dneska klesla teplota z 36,7 na 36,6 a kdyz jsem zkousela cipek ktery byl rano tvrdy a vzadu,pak uz mekky asi po hodince tak jsem mela na prste ciry husty hlen a v tom tenke carecky krve…asi se rozjede mrcha co?
nepřijde mi to jako falešný test, nicméně ty vlásečnice krve na prstech mohou být z toho jak zbytečně prstama zdáždíš čípek, někdy se to stane, zvlášť pokud se uzavírá kvůli těhu, tak nedoporučuju na něj zbytečně sahat už kvůli infekci
skoro nic na testu znamená, že i na tom prvním byl duch? Do čípku bych fakt už nešťourala, já ho sledovala, když už jsem měla // a fakt někdy byl měkký a divný, jindy zas tuhý… Nitečka čerstvé krve spíš vypadá na prasklou cévku než na rozjíždějící se ms.
dekuji holky, ale co ta bt? ukazu vam grafik, ale merila jsem pozde, nejak nebyly nervy na to mereni
http://www.womenzone.cz/…a/grafy.aspx?…
Gladys píše:
skoro nic na testu znamená, že i na tom prvním byl duch? Do čípku bych fakt už nešťourala, já ho sledovala, když už jsem měla // a fakt někdy byl měkký a divný, jindy zas tuhý… Nitečka čerstvé krve spíš vypadá na prasklou cévku než na rozjíždějící se ms.
na tom prvnim jo, po zaschnuti, ale fakt minimalni, ten ani vyfotit nejde
ali BT pokud neměříš podle přesných pravidel a vždy ve stejnou dobu není stejně směrodatná, takže tou bych se nezabývala, pokud nedodržuješ pravidla.
A pokud je duch silnější než na první, řekla bych že můžeme potichoučku gratulovat ![]()
a ten čípek nech fakt spíš odpočívat, nedráždi ho ![]()
Eva B. píše:
Mně ten test přijde pozitivní… přeji hodně štěstí
ale je to mamatest 10…takze se spise priklanim, ze mi chtel udelat chvilkouvou radost ![]()
ali chvilková radost by nesílila, chvilková radost - falešná pozitivita - jednou je a podruhé ne, prostě nesílí. já se nadělala něco mamatestů
ne mrkni do mého fotoalba, jak sílil mě ![]()
loka píše:
ali chvilková radost by nesílila, chvilková radost - falešná pozitivita - jednou je a podruhé ne, prostě nesílí. já se nadělala něco mamatestůne mrkni do mého fotoalba, jak sílil mě
to jo, ale z ranni moce a nic a z druhe takova carka? je to divne, vcera jsem to mela taky tak, jen jsem netestila z ranni, ale asi z druhe a taky krasny duch a pak zas nic… ![]()
Alliana píše:Eva B. píše:ale je to mamatest 10…takze se spise priklanim, ze mi chtel udelat chvilkouvou radost
Já jsem to měla úplně stejně…no uvidíš… ![]()
loka píše:
ali chvilková radost by nesílila, chvilková radost - falešná pozitivita - jednou je a podruhé ne, prostě nesílí. já se nadělala něco mamatestůne mrkni do mého fotoalba, jak sílil mě
nemuzu do tveho profilu, mas ho zamceny ![]()
Eva B. píše:Alliana píše:Já jsem to měla úplně stejně…no uvidíš…Eva B. píše:ale je to mamatest 10…takze se spise priklanim, ze mi chtel udelat chvilkouvou radost
opravdu???????
ty jo, si mi zvedla naladu…ale uz nebudu testit, pockam, ve stredu ma dojit ms
loka píše:
https://www.emimino.cz/…stesti-5612/
mooooc hezky, gratuluju a zavidim
doufam, ze taky budu brzo hlasit tehulkovstvi ![]()