Falešný test? Poraďte

3557
8.8.11 10:32

falesny test??? poradte

ahoj holky, ja dneska testovala, ale nevim kolikaty jsem dpo, asi 10 nebo 12 a z ranni moci skoro nic na testu a hned po tom jsem delala dalsi test a je tam krasne viditelna carka, nevim proc to neukazalo hned, ale to me tak netrapi, spise to ze mi dneska klesla teplota z 36,7 na 36,6 a kdyz jsem zkousela cipek ktery byl rano tvrdy a vzadu,pak uz mekky asi po hodince tak jsem mela na prste ciry husty hlen a v tom tenke carecky krve…asi se rozjede mrcha co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
18551
8.8.11 10:35

nepřijde mi to jako falešný test, nicméně ty vlásečnice krve na prstech mohou být z toho jak zbytečně prstama zdáždíš čípek, někdy se to stane, zvlášť pokud se uzavírá kvůli těhu, tak nedoporučuju na něj zbytečně sahat už kvůli infekci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
8.8.11 10:39

skoro nic na testu znamená, že i na tom prvním byl duch? Do čípku bych fakt už nešťourala, já ho sledovala, když už jsem měla // a fakt někdy byl měkký a divný, jindy zas tuhý… Nitečka čerstvé krve spíš vypadá na prasklou cévku než na rozjíždějící se ms.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
8.8.11 10:41

dekuji holky, ale co ta bt? ukazu vam grafik, ale merila jsem pozde, nejak nebyly nervy na to mereni
 http://www.womenzone.cz/…a/grafy.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
8.8.11 10:43
Gladys píše:
skoro nic na testu znamená, že i na tom prvním byl duch? Do čípku bych fakt už nešťourala, já ho sledovala, když už jsem měla // a fakt někdy byl měkký a divný, jindy zas tuhý… Nitečka čerstvé krve spíš vypadá na prasklou cévku než na rozjíždějící se ms.

na tom prvnim jo, po zaschnuti, ale fakt minimalni, ten ani vyfotit nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
8.8.11 10:45

Mně ten test přijde pozitivní… přeji hodně štěstí :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
8.8.11 10:46

ali BT pokud neměříš podle přesných pravidel a vždy ve stejnou dobu není stejně směrodatná, takže tou bych se nezabývala, pokud nedodržuješ pravidla.
A pokud je duch silnější než na první, řekla bych že můžeme potichoučku gratulovat :kytka:
a ten čípek nech fakt spíš odpočívat, nedráždi ho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
8.8.11 10:46
Eva B. píše:

ale je to mamatest 10…takze se spise priklanim, ze mi chtel udelat chvilkouvou radost :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
8.8.11 10:48

ali chvilková radost by nesílila, chvilková radost - falešná pozitivita - jednou je a podruhé ne, prostě nesílí. já se nadělala něco mamatestů :mrgreen: ne mrkni do mého fotoalba, jak sílil mě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
8.8.11 10:49
loka píše:
ali chvilková radost by nesílila, chvilková radost - falešná pozitivita - jednou je a podruhé ne, prostě nesílí. já se nadělala něco mamatestů :mrgreen: ne mrkni do mého fotoalba, jak sílil mě :kytka:

to jo, ale z ranni moce a nic a z druhe takova carka? je to divne, vcera jsem to mela taky tak, jen jsem netestila z ranni, ale asi z druhe a taky krasny duch a pak zas nic… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1587
8.8.11 10:49
Alliana píše:
Eva B. píše:
ale je to mamatest 10…takze se spise priklanim, ze mi chtel udelat chvilkouvou radost :pocitac:

Já jsem to měla úplně stejně…no uvidíš… :huban:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
8.8.11 10:50
loka píše:
ali chvilková radost by nesílila, chvilková radost - falešná pozitivita - jednou je a podruhé ne, prostě nesílí. já se nadělala něco mamatestů :mrgreen: ne mrkni do mého fotoalba, jak sílil mě :kytka:

nemuzu do tveho profilu, mas ho zamceny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
8.8.11 10:50
Eva B. píše:
Alliana píše:
Eva B. píše:
ale je to mamatest 10…takze se spise priklanim, ze mi chtel udelat chvilkouvou radost :pocitac:
Já jsem to měla úplně stejně…no uvidíš… :huban:

opravdu??????? 8-o ty jo, si mi zvedla naladu…ale uz nebudu testit, pockam, ve stredu ma dojit ms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18551
8.8.11 10:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3557
8.8.11 10:55
loka píše:
https://www.emimino.cz/…stesti-5612/

mooooc hezky, gratuluju a zavidim :D doufam, ze taky budu brzo hlasit tehulkovstvi :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí