Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Dobry vecer, dneska jsem si delala test.. A byl tam duch je mozne pri ovulaci ze by se udelal? Mela jsem ms 1.10. A uz tyden mi je furt hrozne blbe muze to byt tehu nebo blbej test?…
Tak jestli jsi měla poslední ms 1.10 tak nejspíš těhotná nebudeš něterý testy dělají falešný duchy
Ovulacni test reaguje na hormon LH, tehotensky na hCG, jsou to velmi podobne hormony, dokonce pri umelem oplodneni vyvolavaji ovulaci prave hCG misto LH. Ovulacni test se muze zbarvit i vlivem tehotenstvi, takze by me moc neprekvapilo, kdyby naopak ovulace (LH) vybarvila na tehotenskem slabeho ducha. Pokud chces mit jasno, zopakuj za tyden - pokud by se jednalo o tehotenstvi, duch by velmi zretelne zesilil (naopak tyden po ovulaci s nejvetsi pravdepodobnosti nevykresli ani toho ducha).
Já vím, ale právě některý ženský maj MS a jsou těhotny.. Moje máma malé MS do 4. Měsíce.. A kamoska do 5. ![]()
@Jančulka20 jenže to by jsi neměla ducha ale dálnici kdyby jsi byla šest neděl těhotná ![]()
Já měla ducha na máma testu i v 7tt
když jsem čekala malou a dr mi řekla že jsem 7.tt tak jsem na ni cumela když tam na tom testu nic skoro nešlo vidět ![]()
@Jančulka20 tak ono je to otázka jaký test si děláš, zrovna o mama testu jsem nic moc dobrýho nečetla
hodně chválí test od maxe
Hele, jestli chces mit stoprocentni jistotu, nech si nbrat krev na hCG. Pokud bys byla v 6.tt, uz by byly hladiny dost vysoky. Presto si myslim, ze za tyden udelany test udela podobnou sluzbu - je-li duch od ovulace, za tyden tam nebude.
Souhlasím s napsaným. pár dní počkej, pokud si fakt těhotná, tak duch musí sílit. A pokud je to fakt pididuch, tak si taky myslím, že je šance malá - samozřejmě můžeš být výjímečný případ, kterýmu jde HCG do moči opožděně, ale normálně už by čárka měla být hodně výrazná.