Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Anonymní píše:
Ahoj, dobrý den.
Od srpna se snažíme s přítelem o miminko, jednou to vyšlo, bohužel jen na chvilku (zamlkle těhotenství). A teď k věci
Před poslední menstruaci jsem si dělala těhotenský test, byl na něm dost viditelný duch. No bohužel menstruace přišla 30. 4. ale nebylo to nic strašného jak jsem zvykla. Nejdříve spineni, pak dva dny krvácení a pak zase dva dny spineni. S*x byl par dni před menstruaci a dnes jsem si dělala těhotenský test protože jsem se cítila nějak divne a mám bolesti v podbřišku a nevím co si o tom myslet. Stalo se to někomu?
Děkuji za všechny reakce
Předpokládám, ze ms byla 30/3. Šla bych na gyndu jestli nemám nějaký problem - cysta, mimodelozni… za dva týdny od ducha by měla byt viditelná čárka bez zkoumání. Tehktenstvi to bohužel nebude
Já mám něco podobného.. před Ms jsem teda měla test bílý. 27.3 jsem to dostala, MS byla jiná ale přesto byla. A Včera jsem Měla na testu tohle.. TT jsem udělala z důvodu, ze mi 4 dny vycházely pozitivní ovulační testy.
@Packa4 tak tohle je hezky pozitivní test a jestli to spis nebylo nějaký poovulacni krvácení
@hospodki to nevím, čekám ještě až bude čárka silnější a objednam se k dr. uvidime 🙃
@Packa4 Já jsem si dělala test taky před menzes,3 dny před. Byl snehobily.Tak jsem čekala na menzes, začala jsem spinit 2hy den po termínu a spinila jsem 4 dny a pak to už nic.Bylo mi to divný, tak jsem si udělala asi 6ty den spozdeni digi test, nedalo mi to a jiný, než digi jsem neměla. V šoku jsem byla, když vysel pozitivní…necekala jsem zo, myslela jsem, ze zo byla pouze slaba menstruace v podobe spineni. Chlap mi dovezl pak obyč a ten dopadl slabé pozitivni a dnes o 4 dny později dálnice. Prikladam foto ![]()
@Packa4 Váš proužek se mi zdá nějaký šedý, měl by být nafialovělý ![]()
@Zzzuzza jeee moc gratuluji ☺️️! Ano u mě je ten proužek opravdu jiný, od neděle se jeho vyraznost vůbec nezměnila.
Ahoj, dobrý den.
Od srpna se snažíme s přítelem o miminko, jednou to vyšlo, bohužel jen na chvilku (zamlkle těhotenství). A teď k věci
Před poslední menstruaci jsem si dělala těhotenský test, byl na něm dost viditelný duch. No bohužel menstruace přišla 30. 3. ale nebylo to nic strašného jak jsem zvykla. Nejdříve spineni, pak dva dny krvácení a pak zase dva dny spineni. S*x byl par dni před menstruaci a dnes jsem si dělala těhotenský test protože jsem se cítila nějak divne a mám bolesti v podbřišku a nevím co si o tom myslet. Stalo se to někomu?
Děkuji za všechny reakce
Příspěvek upraven 11.04.22 v 14:37