Duch v ložnici

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2769
21.7.20 10:07

Konečně duch, co me zajímá!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.20 10:08
@Margery
@Margery píše:
Jo, tak u vas je nas kamos z pokoje! :cert: vyrid mu, at se vrati, ze nám je smutno! :mavam:
:mrgreen: tak az si se mnou kamos udela selfiecko poslu ho k vam :D snad mi zase nezdrhne, vetsinou je to naopak, ale prede mnou prchaj i duchove🤣 🤣
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.20 10:13
@Diana69 píše:
Já jsem o spankove paralyze četla a je to teda něco, co bych nechtěla zažít. Věřím vám

Dekuji, spankovou paralyzu nechci uz nikdy vic, nic horsiho jsem v zivote nezazila. Duchove me fascinuji, ale tohle bylo neco jineho a strasne neprijemneho, ani nevim co to bylo zac, ale vim, ze bych mela radsi v byte toho nejhlucnejsiho ducha, nez zazivat opet SP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28920
21.7.20 10:29
@ChristieShen píše:
@Margery:mrgreen: tak az si se mnou kamos udela selfiecko poslu ho k vam :D snad mi zase nezdrhne, vetsinou je to naopak, ale prede mnou prchaj i duchove🤣 🤣

Nas si taky nechce udelat selfie, to vypada, ze se sebou budu muset taky neco delat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.7.20 18:18

@ChristieShen tvoje myšleno chápu já to mám totiž na opak mě většinou nahání strach a strasi…a dalsi náznak jak poznáš ze u tebe někdo v noci byl je že se vzbudíš a nejdeš na těle modřinku která neboli ;) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.20 18:34
@Kiresha16 píše:
@ChristieShen tvoje myšleno chápu já to mám totiž na opak mě většinou nahání strach a strasi…a dalsi náznak jak poznáš ze u tebe někdo v noci byl je že se vzbudíš a nejdeš na těle modřinku která neboli ;) :srdce:

Modriny se mi delaj i skrabance aniz bych vedela jak se mi to stalo, vsimla jsem si toho pred 2 mesici a rikala jsem ze srandy ze to je od ducha :D nekolik lidi se me ptalo jestli to mam od kocky nebo byla divoka noc?😂no pak jsem si to vysvetlila tim, ze mam citlivou kuzi a staci mi se lehce tuknout nebo, ze si to delam sama ze spani a ono to mozna opravdu bude temi prizraky, ale posledni mesic uz jsem to neresila.

Příspěvek upraven 21.07.20 v 20:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.7.20 18:42

@ChristieShen no prosím já měla už i otlačené prsty jako modřinky :D :D brrrrr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
21.7.20 18:55

Úplně normálně spánková paralýza ;). Noc víc v tom nehledej ;). Já občas vidím v posteli mravence, či na zemi před postelí půlmetrové pavouky a fakt jsou jak živí :lol:!

• Citovat
  • Upravit
23.7.20 21:08

Dnes jsem se dozvedela..

Zdravim, tak dnes jsem se dozvedela, ze zemrela ma nevlastni babicka, datum umrti se shoduje s mym zazitkem, uz asi vim kdo byl ten duch..ale nikdy jsme si nebyly moc blizke, tak me prekvapilo, proc by prisla navstivit zrovna me.ne, ze by jsme se nemely rady to ne, jen jsme si byli cizi..byla matkou meho nevlastniho otce, se kterym se ma matka rozesla uz pred 10 lety.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat