Duch v ložnici

21.7.20 00:12

Duch v ložnici

Zdravim, dnes odpoledne jsem si sla vyjimecne zdrimnout, mela jsem narocny obdobi, proste spim a najednou jako bych neco vycitila vzbudila jsem se, otevrela oci a vidim modrobilou postavu, lehce svitila, tedy videla jsem jen jeji cast za dvermi, mela jsem otevrene dvere (mnou) a mezera mezi zdi a otevrenymi dvermi byla asi 20 cm, clovek by si musel dvere privrit aby se tam vesel, no a ta postava se vzdalovala z meho vyhledu za ty dvere, nechodila nadnasela se, letela, ale pomalu, schovavala se za dvere tim smerem, ze se uplne vytratila, mozna vletela do zdi nevim, dvere nejsou prosklenne, nevidela jsem oblicej, jen pravou cast siluety a pak nic. Sla jsem se kouknout za dvere, ze to vyfotim, ale bylo to pryc. Vybavil se mi zacitek z detstvi, kdyz jsem videla taky modrobilou lehce svitici postavu nad svou hlavou na strope, ale to si pamatuji i oblicej, byl to muz a mel vousy, bylo mi tehdy 7 let a utekla jsem z pokojiku za nasima, pak jsem se bala spat v pokojiku, od roku 2013 do roku 2019 jsem zazila spankove paralyzy, to bylo jeste horsi, nez videt ducha, ze zacatku jsem videla 4 cerne postavy okolo me postele a nemohla jsem dychat ani se hybat, pak uz to bylo v ostatnich letech lepsi, v roce 2019 jsem take jednou zazila astralni cestovani, to bylo naopak prijemne a take jsem neco videla, od te doby jsem rok nic nezazila az dnes, myslela jsem si, ze uz budu mit klid, priteli uz mi prijde trapny rikat co jsem zase videla, pri par hadkach mi rikal, ze jsem na hlavu, o tech predchozich zazitcich vi a rika mi, ze mi to veri, ale on nikdy nic takovyho nezazil a ja si myslim, ze mi to rika jen abych se nezlobila, ze mi neduveruje…vim, ze tady mi polovina lidi verit nebude, ale ti co mi veri, mam na vas otazku..proc myslite, ze vidim, zazivam porad neco zvlastniho? A klidne se take podelte o pripadne zazitky. Jinak casto se stehuji, takze prostredim to neni, navic ted jsem v novostavbe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
21.7.20 00:16

Prosím, nestraš mě tu takhle v noci :? 8o brrr

• Citovat
  • Upravit
21.7.20 00:23
@Anonymní píše:
Prosím, nestraš mě tu takhle v noci :? 8o brrr

Omlouvam se, ale jsem nocni tvor a o techto vecech vzdy premyslim takhle pozde, pres den na to ani neni cas :D tak to bud rada, ze to nevidis, ja si na to snad nikdy nezvyknu, uz ale aspon nepocituji tolik strach jako kdysi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.20 01:04

To byl mimozemstan a prisel te rozrezat motorovou pilou na pokusy. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
97
21.7.20 01:11
@Pan Svobodomyslny píše:
To byl mimozemstan a prisel te rozrezat motorovou pilou na pokusy. :zed:
😱tak toto je fakt ❓ :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
21.7.20 02:18
Ahoj já ti věřím duchové jsou byly a budou mám bohaté zkušenosti a taky se to táhne od malička teď naposledy jsem čekala holčičku přestěhovali jsme se do bytu kde jsem od začátku cítila stařecký pach…jednou v noci jsem byla v polospanku a příště jsem viděla po zemi lozit starou paní která se blížila ke mě pak zmizela jenže já v posteli otočila hlavu a ona ležela vedle mě nemohla jsem se pohnout dýchat nic…jen mi tekly slzy potom jsem se konečně mohla pohnout vzbudila jsem mýho chlapa a do rána jsme už nespali věřil mi nejhorší na tom je že později jsme se od sousedky dozvěděla že v tom bytě zemřela stará paní…v tu ránu jsem se odstěhovala zašla jsem do kostela pro svěcenou vodu v novém bytě jsem po akala všechny rohy a dveře a můžu říct že mám snad klid…zkus to taky a nezapomeň až budeš cakat vodu nadávej u toho aby odešli přeju hodně síly a štěstí není to nic hezkého ale zvládneš to a teď ty co nám nebudou věřit nevnimej ;) @ChristieShen
@ChristieShen píše:
Zdravim, dnes odpoledne jsem si sla vyjimecne zdrimnout, mela jsem narocny obdobi, proste spim a najednou jako bych neco vycitila vzbudila jsem se, otevrela oci a vidim modrobilou postavu, lehce svitila, tedy videla jsem jen jeji cast za dvermi, mela jsem otevrene dvere (mnou) a mezera mezi zdi a otevrenymi dvermi byla asi 20 cm, clovek by si musel dvere privrit aby se tam vesel, no a ta postava se vzdalovala z meho vyhledu za ty dvere, nechodila nadnasela se, letela, ale pomalu, schovavala se za dvere tim smerem, ze se uplne vytratila, mozna vletela do zdi nevim, dvere nejsou prosklenne, nevidela jsem oblicej, jen pravou cast siluety a pak nic. Sla jsem se kouknout za dvere, ze to vyfotim, ale bylo to pryc. Vybavil se mi zacitek z detstvi, kdyz jsem videla taky modrobilou lehce svitici postavu nad svou hlavou na strope, ale to si pamatuji i oblicej, byl to muz a mel vousy, bylo mi tehdy 7 let a utekla jsem z pokojiku za nasima, pak jsem se bala spat v pokojiku, od roku 2013 do roku 2019 jsem zazila spankove paralyzy, to bylo jeste horsi, nez videt ducha, ze zacatku jsem videla 4 cerne postavy okolo me postele a nemohla jsem dychat ani se hybat, pak uz to bylo v ostatnich letech lepsi, v roce 2019 jsem take jednou zazila astralni cestovani, to bylo naopak prijemne a take jsem neco videla, od te doby jsem rok nic nezazila az dnes, myslela jsem si, ze uz budu mit klid, priteli uz mi prijde trapny rikat co jsem zase videla, pri par hadkach mi rikal, ze jsem na hlavu, o tech predchozich zazitcich vi a rika mi, ze mi to veri, ale on nikdy nic takovyho nezazil a ja si myslim, ze mi to rika jen abych se nezlobila, ze mi neduveruje…vim, ze tady mi polovina lidi verit nebude, ale ti co mi veri, mam na vas otazku..proc myslite, ze vidim, zazivam porad neco zvlastniho? A klidne se take podelte o pripadne zazitky. Jinak casto se stehuji, takze prostredim to neni, navic ted jsem v novostavbe.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68
21.7.20 02:29

Nene, žádní duchové takhle nechodí. Já lidem po ložnicích poletuji již 364 let a zatím jsem tam nikdy žádného ducha nepotkal. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26870
21.7.20 07:30

Juj, uplne mi naskocila husi kuze, kdyz to ctu. Z techto veci mam strach. Ale verim, ze se s tim vnimavi jedinci setkavaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28896
21.7.20 07:33

Jo, tak u vas je nas kamos z pokoje! :cert: vyrid mu, at se vrati, ze nám je smutno! :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
21.7.20 07:37

Já jsem o spankove paralyze četla a je to teda něco, co bych nechtěla zažít. Věřím vám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
21.7.20 07:54

Někteří lidé jsou v tomto směru vnímavější. Vnímaví lidé jsou jako majáky, ty bytosti (jedno jaké) jsou k nim přitahovány… Tam kde je tma, tak tam se nevydají :mrgreen: a teď mě tu asi někdo označí za kompletního magora, ale… Máš pocit, že tě ty duchové chtějí ohrozit? Tím myslím na životě, na psychickém zdraví? Pokud ne, zkus se s nimi „skamarádit“ - v bytě vyber místo jen pro ně - kousek poličky nebo někde nahoře na skříni a dej jim tam nějaký dárek - třeba hezký kamínek, zabalený bonbon… A myslí na to, že je to pro ně. Můžeš to říct i nahlas. Spousta duchů chce jen někam, k někomu patřit… Já sama zažívala něco podobného a toto se mi osvědčilo :) dnes už ty jejich projevy vítám, místo toho aby mě to děsilo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1243
21.7.20 08:13

První diskuze co vidím, která má v názvu slovo „duch“ a je jím myšlen skutečný duch a né slabá čárka na těhotenském testu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
454
21.7.20 09:39

Kdepak, třeba tady https://www.emimino.cz/…duch-133000/ . Vlastně je tu celá duchařská kategorie 8).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.20 09:54
@Kiresha16 píše:
Ahoj já ti věřím duchové jsou byly a budou mám bohaté zkušenosti a taky se to táhne od malička teď naposledy jsem čekala holčičku přestěhovali jsme se do bytu kde jsem od začátku cítila stařecký pach…jednou v noci jsem byla v polospanku a příště jsem viděla po zemi lozit starou paní která se blížila ke mě pak zmizela jenže já v posteli otočila hlavu a ona ležela vedle mě nemohla jsem se pohnout dýchat nic…jen mi tekly slzy potom jsem se konečně mohla pohnout vzbudila jsem mýho chlapa a do rána jsme už nespali věřil mi nejhorší na tom je že později jsme se od sousedky dozvěděla že v tom bytě zemřela stará paní…v tu ránu jsem se odstěhovala zašla jsem do kostela pro svěcenou vodu v novém bytě jsem po akala všechny rohy a dveře a můžu říct že mám snad klid…zkus to taky a nezapomeň až budeš cakat vodu nadávej u toho aby odešli přeju hodně síly a štěstí není to nic hezkého ale zvládneš to a teď ty co nám nebudou věřit nevnimej ;) @ChristieShen

Ja je chapu, je tezke verit necemu, co neni z naseho sveta, navic, kdyz nic takovyho nikdy nezazili. Ja mam taky problem s tim, ze se nemuzu pohnout, je to sok a clovek citi strach, a chvili jsem si rikala, jestli jeste nespim, ale ne nespala 😀chtela jsem si to vyfotit, ale potrebovala jsem se vzpamatovat z toho soku a kdyz jsem byla asi po minute ok, protoze ten duch se prede mnou schovaval, vedela jsem, ze mi nechce ublizit, sla jsem se kouknout s mobilem v ruce a bylo to pryc. Myslim si, ze me navstevujou kdyz spim, ale ja umim ve spanku vycitit, kdyz je se mnou v mistnosti pavouk, asi 5krat se mi to stalo a vzdy ten pavouk lezl po zdi a ted se mi to povedlo i s duchem :D skoda, mohla jsem mit dukaz, nebo bych zjistila, ze to vidim jen ja, kdyby to na fotce nebylo videt, treba bych i verila tomu, ze nejsem v poradku a mam halucinace.😂 ale dekuji za to, ze ses podelila o zazitek, mit ducha primo v posteli to uz by bylo moc i na me, ode me si vzdy drzeli aspon 1-2 metry odstup. Ja popravde ani nechci abych to odehnala, svym zpusobem me to fascinuje, vzdy jsem mela rada horory a adrenalin, ale kdyby me to tady strasilo kazdej den, tak dam na tvou radu a letim pro svecenou vodu hned. Ale minimalne jeste jednou v zivote chci neco takovyho videt a chci ziskat dukaz, ale vyvolavat duchy nebudu, to nechci riskovat, clovek nikdy nevi co vyvola, tedy jestli to opravdu funguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.7.20 10:05
@Kiresha16 píše:
Ja je chapu, je tezke verit necemu, co neni z naseho sveta, navic, kdyz nic takovyho nikdy nezazili .Ja mam taky problem s tim, ze se nemuzu pohnout, je to sok a clovek citi strach, a chvili jsem si rikala, jestli jeste nespim,ale ne nespala 😀chtela jsem si to vyfotit, ale potrebovala jsem se vzpamatovat z toho soku a kdyz jsem byla asi po minute ok, protoze ten duch se prede mnou schovaval, vedela jsem, ze mi nechce ublizit, sla jsem se kouknout s mobilem v ruce a bylo to pryc. Myslim si, ze me navstevujou kdyz spim, ale ja umim ve spanku vycitit, kdyz je se mnou v mistnosti pavouk, asi 5krat se mi to stalo a vzdy ten pavouk lezl po zdi a ted se mi to povedlo i s duchem :D skoda, mohla jsem mit dukaz, nebo bych zjistila, ze to vidim jen ja, kdyby to na fotce nebylo videt, treba bych i verila tomu, ze nejsem v poradku a mam halucinace.😂 ale dekuji za to, ze ses podelila o zazitek, mit ducha primo v posteli to uz by bylo moc i na me, ode me si vzdy drzeli aspon 1-2 metry odstup. Ja popravde ani nechci abych to odehnala, svym zpusobem me to fascinuje, vzdy jsem mela rada horory a adrenalin, ale kdyby me to tady strasilo kazdej den, tak dam na tvou radu a letim pro svecenou vodu hned. Ale minimalne jeste jednou v zivote chci neco takovyho videt a chci ziskat dukaz, ale vyvolavat duchy nebudu, to nechci riskovat, clovek nikdy nevi co vyvola, tedy jestli to opravdu funguje. @Margery
@LaVoisin píše:
Někteří lidé jsou v tomto směru vnímavější. Vnímaví lidé jsou jako majáky, ty bytosti (jedno jaké) jsou k nim přitahovány… Tam kde je tma, tak tam se nevydají :mrgreen: a teď mě tu asi někdo označí za kompletního magora, ale… Máš pocit, že tě ty duchové chtějí ohrozit? Tím myslím na životě, na psychickém zdraví? Pokud ne, zkus se s nimi „skamarádit“ - v bytě vyber místo jen pro ně - kousek poličky nebo někde nahoře na skříni a dej jim tam nějaký dárek - třeba hezký kamínek, zabalený bonbon… A myslí na to, že je to pro ně. Můžeš to říct i nahlas. Spousta duchů chce jen někam, k někomu patřit… Já sama zažívala něco podobného a toto se mi osvědčilo :) dnes už ty jejich projevy vítám, místo toho aby mě to děsilo :)

Myslim, ze nechteji ublizovat, myslim, ze ten duch vcera ani nechtel, abych ho spatrila, navstivil me, kdyz jsem spala a asi necekal, ze otevru oci, hned co jsem je otevrela prchal za dvere az zmizel uplne, zvlastni. Navic poprve jsem neco zazila ve dne. Jen pri spankove paralyze ty postavy co jsem videla, mi chteli ublizovat, citila jsem negativni energie a dusila se, ale to jsem byla v REM spanku, byl to v podstate neco mezi spankem a realitou..bylo to desivy..doted mam problemy se spankem a usinam jen pri zaply televizi nebo rozsvicene lampe. Jo to s tim darkem neni spatny napad, ale abych je tu zase nemela kazdej den, to bych asi nechtela. :D asi to zkusim, ale ten strach zatim uplne prekonanej nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat