V domě je asi duch
- Fotoalbum (10)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Reakce:
Pozvat si nějakýho toho senzibila nebo jak se jmenuje ten co by to zjistil a zbavil vás toho
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To je zbytečné vyhazování peněz za šarlatány. Duši nejsou. Příčina bude jinde.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@renda81 My zase máme trošku jiný problém. Můj syn se pořád v ložnici kouká na jedno místo, kde nic není a usmívá se. Jako by tam byl někdo koho já nevidím. A moje máma mi říkala, že když byl malý můj bratr, taky na to místo koukával a ukazoval. Prý se vždycky hrozně bál a křičel „tam, tam“.. Nevím, co si o tom mám myslet.. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Známá z práce se nastěhovala do domu, kde taky byl duch. Viděla ho ona i dcery, byl jen na půdě. Nic nedělal, procházel se..Pak zjistila, že na půdě se oběsil původní majitel. Radu nemám, jen pokud nic nedělá, tak ho neřešit.
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:![]()
Né promiň, duch, to je mnohem pravděpodobnější možnost a mnohem reálnější a logičtější vysvětlení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Proč to čtu? Se budu v noci bát
radu nemám, naštěstí jsem se s ničím takovým nesetkala, ale asi bych tam prostě nemohla žít ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuarentena píše:
To je zbytečné vyhazování peněz za šarlatány. Duši nejsou. Příčina bude jinde.
Jak to můžeš vědět? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsou lidé, kteří umí odvádět duše a řešit takovéhle situace. Pokud chceš, napiš mi SZ, napíšu ti kontakt.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@NikysekR píše:
@renda81 My zase máme trošku jiný problém. Můj syn se pořád v ložnici kouká na jedno místo, kde nic není a usmívá se. Jako by tam byl někdo koho já nevidím. A moje máma mi říkala, že když byl malý můj bratr, taky na to místo koukával a ukazoval. Prý se vždycky hrozně bál a křičel „tam, tam“.. Nevím, co si o tom mám myslet..
já četla nějakej článek o tom že malý děti nejsou zkažený jako dospěláci, že maj čistý duše a tak vidí a vnímají to co dospělý nemůžou, jinak nejsem věřící ale myslim že může něco existovat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuarentena duchové jsou, že neexistují si myslí jenom lidi, co nic podobnýho nezažili
@NikysekR jo, to občas dělá i náš pes, sedí a kouká na jedno místo, uši nahoře…ale utěšuju se, že snad jenom něco poslouchá a holt teda vždycky čučí do tohohle místa ![]()
- Citovat
- Upravit
@renda81 Jo, taky jsem něco podobnýho četla. Ale já se za zkaženou nepovažuju a přesto to nevidím
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Acinore píše:
@Cuarentena duchové jsou, že neexistují si myslí jenom lidi, co nic podobnýho nezažili@NikysekR jo, to občas dělá i náš pes, sedí a kouká na jedno místo, uši nahoře…ale utěšuju se, že snad jenom něco poslouchá a holt teda vždycky čučí do tohohle místa
No vidíš, a já se tak snažím a duši pořád nikde. A bydlím v domě starém přes sto let a nic. Akorát se občas něco projde po půdě a někdy po psím víně vyleze nějaká ta myšla. A divím se, že ducha zatím nikdo nevyfotil, nenatočil na video, nebo aspoň nenahrál. Prostě jsou to všecko výplody fantazie.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, omlouvám se za anonym, ale to trochu citlivé téma.
V domě, ve kterém bydlí rodiče se poslední 2 roky začaly ozývat zvláštní zvuky.
Kroky po schodech, bouchání dveří jakoby někdo šel. A včera viděla mamka v noci bílou postavu, která prochází dveřmi. Nebo když se šla večer dolů napít, tak slyšela za sebou kroky.
Ty kroky a bouchání slíchávám i já a sestra, když jsme na návštěvě.
Jen je divné, že když jsme byly malé, nic jsme neslyšeli. Jediné co nás napadá, že je to teta- mamčina sestra, ta v domě ale nežila a ani nás moc nenavštěvovala. Zemřela celkem mladá na vrozenou poruchu.
Nevíme, jak se toho zbavit. Přes den to tolik nevadí, ale v noci to nahání hrůzu.