Prověřená kartářka Praha
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Proverena kartarka praha
Ahoj,
mate nekdo dobre zkusennosti s nejakou kartarkou/kartarem? hledam nekoho opravdu zkuseneho, idealne nejakou „babu jagu“
ja uz svoji kartarku mam u ktere mi temer vse vychazi, ale chtela bych zkusit porovnat nedavny vyklad i s nekym jinym, kdo me vubec nezna. moc prosim za nazory a kontakty
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Znám jednu úžasnou-jezdíme za ní přes léto na chalupu. Jinak bydlí v Praze, i tam vykládá karty.
Holicerová-607 742 455.Je už sice starší-prvně jsme tam byli před cca 12-ti lety.Ale opravdu super.Jen nevím, kde přesně v Praze bydlí, ale to už se spolu telefonicky domluvíte.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lasička1 píše:
Znám jednu úžasnou-jezdíme za ní přes léto na chalupu. Jinak bydlí v Praze, i tam vykládá karty.
Holicerová-607 742 455.Je už sice starší-prvně jsme tam byli před cca 12-ti lety.Ale opravdu super.Jen nevím, kde přesně v Praze bydlí, ale to už se spolu telefonicky domluvíte.
lasicko, dekuju moc za odpoved. opravdu ti tak na 90% od ni vse vychazelo? chci prave zkusit nekoho nekym provereno, presto neprotreleho bulvarem, apod…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak dnes jsem zkusila pani lianu, vesti z kavove sedliny. sice jsme celou noc nespala, neb kafe vubec nepiju a ona vari opravdu hooodne silne kafe, presto to stalo za to. trefovala se uplne presne, a v podstate se jeji vyklad schvazel s vykladem moji proverene kartarky. kazdopadne ji mohu doporucit. jen si davejte pozor na schuzky na vecer-coz byl muj pripad a to kafe k tomu, no ceou noc jsem probdela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit