Prověřená kartářka Praha

35
14.12.12 20:42

Proverena kartarka praha

Ahoj,
mate nekdo dobre zkusennosti s nejakou kartarkou/kartarem? hledam nekoho opravdu zkuseneho, idealne nejakou „babu jagu“
ja uz svoji kartarku mam u ktere mi temer vse vychazi, ale chtela bych zkusit porovnat nedavny vyklad i s nekym jinym, kdo me vubec nezna. moc prosim za nazory a kontakty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8935
14.12.12 21:48

Znám jednu úžasnou-jezdíme za ní přes léto na chalupu. Jinak bydlí v Praze, i tam vykládá karty.
Holicerová-607 742 455.Je už sice starší-prvně jsme tam byli před cca 12-ti lety.Ale opravdu super.Jen nevím, kde přesně v Praze bydlí, ale to už se spolu telefonicky domluvíte.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35
14.12.12 23:18
@lasička1 píše:
Znám jednu úžasnou-jezdíme za ní přes léto na chalupu. Jinak bydlí v Praze, i tam vykládá karty.
Holicerová-607 742 455.Je už sice starší-prvně jsme tam byli před cca 12-ti lety.Ale opravdu super.Jen nevím, kde přesně v Praze bydlí, ale to už se spolu telefonicky domluvíte.

lasicko, dekuju moc za odpoved. opravdu ti tak na 90% od ni vse vychazelo? chci prave zkusit nekoho nekym provereno, presto neprotreleho bulvarem, apod…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.12.12 08:11

@lasička1
a kolik se ji plati? jakou ma cenu?

• Citovat
  • Upravit
35
19.12.12 09:43

Tak dnes jsem zkusila pani lianu, vesti z kavove sedliny. sice jsme celou noc nespala, neb kafe vubec nepiju a ona vari opravdu hooodne silne kafe, presto to stalo za to. trefovala se uplne presne, a v podstate se jeji vyklad schvazel s vykladem moji proverene kartarky. kazdopadne ji mohu doporucit. jen si davejte pozor na schuzky na vecer-coz byl muj pripad a to kafe k tomu, no ceou noc jsem probdela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat