Tři výklady z karet

272
7.12.12 09:38

Tři výklady z karet ...

Přeji hezký den :kytka: Najde se nějaká dušička co by mi to vysvětlila. Máme rodinnou kartářku musím říct, že vše co předpoví tak se splní. Až teď ji to nevyšlo :D zhruba před 3 lety mi řekla, že si najdu nového přítele, přestěhuju, vdám a že se mi narodí holčička… nějak jsem další dítě neplánovala :) Po svých narozeninách jsem si nechala udělat výklad od paní přes internet a ta mi potvrdila, že se mi narodi holčička. Den kdy jsem šla do poradny potkala jsem jednu známou co se taky zabývá kartami… podívala se na mě a řekla holka… holka to bude. Já byla šťastná :dance: mám doma šestiletého kluka a na holčičku jsem se začla strašně těšit :dance:. Nakoupila jsem pár bodyček růžových. No s manželem jsme šli na velký ultrazvuk srdce mi bilo o106 jak uvidím tu moji holčičku :andel:. Doktorova otázka zněla tááák a co tam vidíte 8o já zaostřila a byl tam pindík… měla jsem výraz v obličeji na, který manžel nikdy nezapomene :lol: Nicméně jsem celé těhotenství doufala, že to bude Emmička… Ale je to krásný chlapeček, kterého miluji :srdce: Tak nevím co se těm kartám stalo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
281
7.12.12 09:41

Víš, myslím, že u těchto odhadů je to vždycky 50 na 50…a jestli věděli, že si přeješ holčičku, tak tě prostě chtěli potěšit…já ale na výklady z karet nevěřím, tak proto ten postoj :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7570
7.12.12 09:43

Třeba budeš mít ještě třetí dítě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
7.12.12 09:45
@Lenka512 píše:
Třeba budeš mít ještě třetí dítě ;)

Ufff raději už ne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
7.12.12 09:54

Vis, ono to neni jen o „prirozeni“… znama ma kluka i holku… chlapecek je mazel a mamina sukne, holka se porad jen pere a nosi domu roztrhane obleceni… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.12.12 10:08

Hehe, ja mela v kartach, ze mi do zivota vstoupi dite, ale pohlavi mi nerekla teda :) A tos jako fakt nakupovala podle karet? ;)

• Citovat
  • Upravit
4705
7.12.12 10:22

Tak já můžu říct, že se kartami taky už dlouhé roky zabývám, vykládám teda zadarmo a jen v rámci svýho webu, ale NIKDY bych si nedovolila hádat pohlaví dítěte. Jistě jsou znaky, které můžou naznačit, ale to bych nikdy nikomu neříkala jako INFORMACI nějakým způsobem závaznou.
Já v kartách nevidím, CO se komu narodí, dítě je prostě dítě…
ale třeba jsem špatná kartářka - nicméně otázka na pohlaví dítěte je pro mě otázka mimo etiku a kartářskou morálku :lol: od toho karty fakt nejsou…¨

NiKi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10019
7.12.12 10:34

Slyšela jsem o jedné „kartářce“, co byla děsně fikaná. „Předpověděla“ rodičům pohlaví dítěte a k sobě do diáře si napsala to druhé pohlaví. Když se narodilo dítě dle její „předpovědi“ rodiče byli spokojení a když to bylo obráceně a šli si k ní stěžovat, ukázala jim, co měla v diáři. Prostě 100% úspěšnost ;).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15290
7.12.12 14:24

Noooo, tak 2ma kartářkám, u kterých jsem byla to zatím vychází! tento rok otěhotnět už se mi povedlo, svatba taky byla, že první bude kluk taky doktoři potvrdili, tož jsem zvědavá, jestli do těch 3,5 let stihnu ještě druhého prďolu - to by měla být holčička ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
7.12.12 16:22
@lilia81 píše:
Noooo, tak 2ma kartářkám, u kterých jsem byla to zatím vychází! tento rok otěhotnět už se mi povedlo, svatba taky byla, že první bude kluk taky doktoři potvrdili, tož jsem zvědavá, jestli do těch 3,5 let stihnu ještě druhého prďolu - to by měla být holčička ;)

Tak to držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1924
7.12.12 21:30

Cauky
mam kartarku, ke ktere chodim leta a vzdy se jeji predpoved vyplnila az na jednu! Rekla mi, ze budu mit kluka! kdyz mi na UTZ rekli holku, tak mi spadla brada asi tak jako tobe… no a ted nedavno jsem u ni zase byla a rikam ji:" ve vsem jste se vzdy trefila, jen ne v pohlavi ditete" a ona mi na to rekla, ze moje holcicka bude asi peknej zivel a bude mit „energii“ kluka. No a uplynulo par tydnu a musim souhlasit. Tchyne, ktera vychovala dva kluky a jednoho vnoucka-kluka tvrdi, ze takovyho raubire jeste nezazila a ze je zivejsi a zlobivejsi a uminenejsi nez kluk. Takze moje holka ma proste silu a proto ty karty rikaly „kluk, kluk klub“… takze u tebe to mohlo byt stejne. Tvuj chlapecek bude mozna klidnej, mazlivej a vnimavej jako holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
272
7.12.12 21:41
@miminkoMEX píše:
Cauky
mam kartarku, ke ktere chodim leta a vzdy se jeji predpoved vyplnila az na jednu! Rekla mi, ze budu mit kluka! kdyz mi na UTZ rekli holku, tak mi spadla brada asi tak jako tobe… no a ted nedavno jsem u ni zase byla a rikam ji:" ve vsem jste se vzdy trefila, jen ne v pohlavi ditete" a ona mi na to rekla, ze moje holcicka bude asi peknej zivel a bude mit „energii“ kluka. No a uplynulo par tydnu a musim souhlasit. Tchyne, ktera vychovala dva kluky a jednoho vnoucka-kluka tvrdi, ze takovyho raubire jeste nezazila a ze je zivejsi a zlobivejsi a uminenejsi nez kluk. Takze moje holka ma proste silu a proto ty karty rikaly „kluk, kluk klub“… takze u tebe to mohlo byt stejne. Tvuj chlapecek bude mozna klidnej, mazlivej a vnimavej jako holka.

Je to možné, protože zatím je to mamánek :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R.A.K.177
27.2.13 22:41

@NiKina A vykládáš i na dálku, takhle pře nett? Mě by strašně zajímalo, jestli budu mít někdy v blízké budoucnosti třetí dítě, no a to pohlaví by mě zajímalo ještě víc. Vím, je to asi tak jak píšeš, ale ta síla myšlenky-vědět to, je mocná…

• Citovat
  • Upravit
10933
28.2.13 00:47

Zabývám se výkladem karet, numerologií, sny… pořád si myslím, že pohlaví dítěte ovlivní jen vejce a spermoš… karťářka ho může tak maximálně tipnout, protože dítě, je prostě TO :-D… alespoň ve většině případů, rozdíl je cítit ženskou a mužskou energií, ale to není o pohlaví ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
R.A.K.177
28.2.13 08:32

@Markytkaaa A vychází ti to? Já bych to tak chtěla umět, ovšem myslím si, že sama sobě bych to asi vnitřně nějak podvědomě ovlivňovala :oops: A jde to tedy i takhle na dálku, něco předpovědět, nebo zodpovědět??

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat