Začínající čarodějky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
začínající čarodějky
Ahoj holky, je tu někdo, kdo začíná s kartami nebo něčím podobným? máte tipy na knížky, kurzy, apod.? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Když si koupíš karty tak tam je většinou knížka s výklady a jak na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo ja zacinam s carovanim. DneskA JSEM ZAKlelasveho ex, babu na socialce a nase poslance, tak uvidime jestli to budefungovat.Dam ti pak echo ![]()
- Citovat
- Upravit
Nejsem zacinajici
uz v tom nejakej ten rok jedu
Nebudu si tu hrat na buhvijakyho znalce, ale klidne se ptej… urcite se tu jeste objevi jedna moje skvela kamoska, az ulozi deti…
![]()
Jinak karty, ja zacinala na andelskych, pak crowleyho kapesni tarot, pak jeste spousta dalsich, ale nejoblibenejci zustal jednoznacne Crowley. Nejkrasnejsi karty, co jsem kdy videla. Pak ruzny kaminky, polodrahokamy, kristalova koule, kyvadlo, reiki, telepatie, bylinky…dal me ted zrovna nic nenapada ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danylea já mam andělský a ještě nějaký, taky už to zkoušim dýl, ale jen na sebe, te´d bych to chtěla vzít důkladnějc, tak mě zajímá s čím kdo začínal a co mu nejvíc dalo…samozřejmě kromě praxe, která je nedocenitelná ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@terry2 píše:
@Danylea já mam andělský a ještě nějaký, taky už to zkoušim dýl, ale jen na sebe, te´d bych to chtěla vzít důkladnějc, tak mě zajímá s čím kdo začínal a co mu nejvíc dalo…samozřejmě kromě praxe, která je nedocenitelná
pro me byl nejlepsi zacatek pres knizky. Uplne ze vseho nejdriv bych ti doporucila Ctyri dohody od Ruize, jestli jsi jeste necetla. Potom treba Cestu od Brandon Bays. A pak samozrejme neco o kartach, eventuelne od andelich (knizek od doreen je hodne moc)…
Ale ty Ctyri dohody jsou takovy zaklad, aby se ti v mozku cosi trochu „prehodilo“… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Danylea ahoj - já nejsem vůbec čarod - ale chci se zeptat - vykládáš i takhle na dálku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
reiki, ale nepraktikuju…a karty si vykládám jen sama pro sebe, a i to už jsem dlouho nedělala…ale čarodějnice jsem i tak pořádná, říká můj muž
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@poosleda píše:
@Danylea ahoj - já nejsem vůbec čarod - ale chci se zeptat - vykládáš i takhle na dálku?
jojoo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky můžete mi poradit, jak si pročišťujete mysl, aby jste byli pro takové věci víc otevřené? Já už se na to chystám hrozně dlouho, ale prostě cítím, že mám plnou hlavu věcí okolo a nedokážu se na nic soustředit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zpět k tématu
máte někdo za sebou nějaký kurz nebo jste se učily výhradně praxí a intuicí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit