Znamení Panna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Znamení Panna
Ahoj holky, jaké jsou dle vás Panny? Já sama jí jsem, chtěla bych vědět jak jsou na tom ostatní ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Já znám v pannách jen chlapy a jedno mají rozhodně společný - mají rádi svůj klid. Nechtějí změny, nevadí jim stereotyp. Pro někoho trochu nuda, pro pannu skoro nutnost
Sedí to i na tebe? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj já jsem narozena v panně a moc to znamení ke mě nesedí
Jsem hodně náladová a výbušná, jakoukoliv změnu bych uvítala, nesnáším stereotyp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Take jsem naladova a vybusna, miluju svuj poradek - veci se musi davat tam kde byly a srovnane, ale dokazu mit doma i bordel zvlast ted, ale ne ze by mi to bylo uplne fuk jen neni cas a sila to resit. jsem vsude vcas a nesnansim cekani a kdyz se nekdo opozdi. malej je take panna tak doufam, ze se sneseme ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marieondatra jojo to s tou časovou nedochvilností znám taky
snažím se všude chodit na čas a jak se někdo zpozdí, zuřím ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Moje máma, přítel a švagr jsou v panně. Musí všem pomáhat, vše zařizovat, vyřizovat, do čeho se pustí to dotáhnou do konce a když rozjedou nějakej projekt jsou schopni se mu vjenovat do smrti i tak trochu na úkor vlastní rodiny. Bezproblémově si najdou pro ně výhodné kontakty. Matka byla schopna přemisťovat nábytek v bytě každej měsíc takže žádnej stereotip nemusí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Můj partner je panna
A jeho otec taky. Každopádně jsou pořádkumilovní, puntičkáři, vše musí být víc než dokonalé - když něco dělají, tak ne na 100%, ale na 150% Také mají tendenci lidi srovnávat podle sebe a mají pocit, že jen oni jsou ti dokonalí, co všechno umí nejlíp ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Měla jsem 2 partnery ve znamení panny, a každý byl úplně jiný. Já moc na znamení nevěřím, jsem pragmatik, a baví mě psychologie. Mnohem větší vliv na to, jaký člověk je, mají vlastnosti ossobnosti, její temperament, charakter, dále vlivy výchovy a prostředí.
Jeden přítel byl velmi submisivní, nic nezařídil sám, neměl rád změny, ale byl moc hodný…
Druhý přítel chtěl změnit svět, ale byl to vychcánek a sobec…
- Citovat
- Upravit
A co je asi na tom nejhorsi, ze nikdo jiny to neudela tak dobre jak ja. ( podle me ) coz byla velka prekazka ve vedouci pozici, kdyt jsem potrebovala delegovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, přidávám se do klubu pann
… Už jsem se ve vašich příspěvcích úplně našla
… Taky nesnáším nepořádek, pořád něco uklízím, vše musí mít své místo
. Co se týká nedochvilnosti, tak i s děckem se snažím být všude 10 minut předem ![]()
Ve skutečnosti je to všechno šílený, já umím vše nejlíp a musím kontrolovat po ostatních, jestli to udělali opravdu dobře
. Myslím, že je to spíš na škodu. Rodina to občas nedává
, ale ono je tak těžký se změnit
. Stokrát si říkám, že jedno, že ten stůl je upatlanej a stejně vstanu a jdu ho vyleštit
atd..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj taky jsem panna, jsem poměrně výbušná, stereotip mi úplně není proti srsti ale změny rozhodně většinou uvítám, někdy jsem doopravdy lenoch ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mám pannu syna, nevím, jestli je to znamením, ale vyžaduje přesný denní režim, i půlhodina je katastrofa, miluje přesný časový řád, nesnáší ani drobné změny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Partner je panna - půntíčkář, konzervativní, ano, žádné změny, pohodlný, má rád svůj klid. To puntíčkářství a touha po co největší přesnosti a důkladnosti mu často brání v dokončení věcí… pro Vodnáře jako jsem já je to záhul, Panna Vodnáře navíc vůbec nechápe a naopak, konkrétní příklad. Koupili jsme od rodičů chalupu, 200 let starou, stojí na návsi. U příležitosti nákupu si manžel Pannna vymyslel, že je potřeba přeměřit pozemek, aby to všechno bylo přesně, jestli náhodou jedni sousedi nám neberou pět centimetrů či naopak. Dodávám jen, že tam žádné sousedské rozpory nejsou. Já Vodnář tento úkon vůbec nechápu, proč otravovat kvůli ždíbíčku trávy tolik lidí, u měření museli být přítomní všichni sousedi, plus to stálo 10 000 Kč. Absolutně nechápu k čemu mi je vědomí, že plot má být o 5 cm dále… je tam tak už 200 let…
- Citovat
- Upravit
Ahoj, taky panna ![]()
Jsem klidná, pragmatická, baví mě psychologie… Jsem detailista - když se třeba ohrne záclona tak nejsem líná vstát a narovant jí, jinak mi tam pořád ujíždí pohled a vadí mi to
Jinak ale na pořádek moc nejsem. Jsem známá svým „organizovaným chaosem“. Leckdy neni na kuch. stole jediné volné místečko, protože je to zkrátka odkladová plocha na všechno ![]()
Všechno ale musí mít svoje místo. Když zkrátka manikůrní nůžtičky patří do šuplíčku tak je tam prostě chci vždycky najít. Takže manžel (neuvěřitelný borelář) si občas vyslechne ![]()
Jinak všichni obdivují mou vzácnou povahu - stavění se k problémům.
Rozbila se pračka??? No a? Na co se vztekat, tím se to stejně nezachrání, tak se holt koupí nová no… hlavně, že jsou všichni zdraví
Flek na koberci nejde vyčistit… No á? Tak tam zůstane no? Svět na fleku přeci nestojí. I s flekem na koberci se dá klidně žít ![]()
Jsem hroooznej flegmatik… ![]()
A na závěr - jsem hroznej požitkář. Plně si uvědmuju hezký chvilky a prožívám je naplno. Třeba jen takovou běžnou věc jakože rodina večer splečně kouká na TV. To prostě posadím, vypustím a pozoruji ostatní a naplno si vychutnávám a uvědomuji jak moc jsem šťastná. A nemám problém to říct nahlas… zkrátka požitkář ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem náladová, občas bych pohledem zabíjela, vše má své místo, ale klidně udělam i bordel a budu kolem něj chodit, než najdu čas na to abych ho uklidila. Mám ráda svůj klid, některé věci vyžaduji, něco méně, rozumím si asi s veškerým znamením, ale nemusím Vodnáře.
Jsem děsnej flegmatik!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit