Znamení Panna
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@lemon88 jasně že ne
a odkud jsi? máš fb? kdyžtak písni do sz
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, taky jsem Panna, ale moc na mě horoskopy nesedí.
Určitě jsem dochvilná, všude chodím včas a totéž vyžaduji od svého okolí. Člověk, který přijde na schůzku o víc jak 10 min. déle, mi nestojí za to, abych něj ještě někdy čekala. ![]()
Ale zásadně neplánuji.
Nedovedu si ani představit, že by mé plány mohly omezovat plány mého partnera. Vždy plánujeme spolu.
Vaše plány Vaši partneři akceptují? A rádi? A diář nepotřebuji, pamatuji si úplně všechno. ![]()
Jinak pořádkumilovná taky nejsem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Józička no já kdybych neplánovala, tak neplánuje nikdo u nás
Nebo takhle, můj chlap je schopnej plánovat výlet na sobotu v pátek večer nebo v sobotu ráno, to já už ho mám v diáři třeba měsíc dopředu, někdy i dva
Základ je najít chlapa, kterýmu to vyhovuje a nevadí mu to
Samozřejmě se přizpůsobuju a taky měním plány i na poslední chvíli ( i když to nemám moc v lásce, ale někdy se nedá nic dělat), ale ten základní nástin prostě mám
Bez toho bych nevydržela. A kdybych ztratila diář, tak se půjdu zastřelit, páč fakt nevím, co bude zítra, každej večer otevřu diář a přečtu si, co mě zítra čeká
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jj, je mi to jasný. Základ je mít komu a co plánovat.
Většinou to ale chlapi nemají radi, když mají nalinkováno. Ale je to fajn, když to klapne. Mě se ani nechce nějak dopředu něco naplánovat, třeba ani nechápu dovolené na first minute, nikdy nemůžu vědět, jestli mi pak něco nezkazí těšení, třeba i nemoc atp. A taky se i stane, že manžel na poslední chvíli něco změní, i když jsme domluvení, je zvyklej jednat sám, nevyrůstal zrovna v ideální rodině, matka se o něj zrovna moc nestarala, tak se rozhoduje sám. Ale to už k Pannám nepatří, třeba narazím na vhodnější diskuzi. ![]()
Jen upřesním, nerada uklízím, ale křivě pověšený obraz nebo prádlo mě dohání k šílenství. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Józička jo to prádlo, to je kapitola sama pro sebe
Věším prádlo předkem ke mě a zádadně ne naruby, to by ještě nebylo asi tak hrozný, ale čemu se moje okolí diví je to, že třeba ponožky už páruju když je věším a používám tmavé kolíčky na tmavé ponožky a světlé kolíčky na světlé atd… takže na prádlo jsem taky trochu úchyl. Jo a strašně ráda žehlím
A žehlím tak, že neberu věci z koše jak mi přijdou pod ruku, ale hromádkuju si to podle druhů, takže jen ručníky, pak jen trička atd. Nejradši žehlím věci na malýho, žehlím mu i pidiponožky
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kissi píše:ˇ
Pana co má partnera Štíra?
A co teprve Panna, co má partnera Blížence a děti Býka, Blížence a Štíra. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Milli
No já mám doma Štíra, Váhu a Vodnáře, dle horoskopu tahle znamení - ač se Panna snese s kdekým- nedělají dobrotu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kissi - a jak to funguje s tím štírem? Mám holčičku teprve 3,5 měsíce, ale jsem teda zvědavá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Milli Štírek je línější, nerad se hádá, ale moc spolehlivej taky není
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojky, tak to by mě zajímalo jak jde dohromady panna a blíženec? všude čtu jak se k sobě nehodíme? děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kissi Taky nemusím vodnáře, lva a u býka jeho rozhazovačnost penězi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit