DVD Tajemství - duchovno
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
DVD Tajemství - duchovno
Ahoj všichni, hledám někoho, kdo viděl dvd o tajemství. Pomohlo to někomu? Mám jen pozitivní zkušenosti a chtěla bych slyšet i názory jiných…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Pokud je to totéž co kniha a hlavní myšlenkou je přej si a dostaneš to
tak asi čtyřem či pěti lidem s okolí včetně manžela to zabralo, nevím ale, zda nejde spíše o shodu náhod a následnou sugesci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, jak se prosím jmenuje přesný název? Jedná se o film nebo dukument?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boleslavačka ja mam knihu a praktikuju a pomaha
v podstate musim popravde rict, ze mi kniha zmenila zivot…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarucha the secret - tajemstvi Rhonda Byrne, film ma stejny nazev
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@klarucha píše:
Ahoj, jak se prosím jmenuje přesný název? Jedná se o film nebo dukument?
Myslím, že v názvu je to „tajemství“, nic víc. Je to dokument o principech úspěchů a neúspěchů v životě.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neni zac, znam spoustu lidi co tuhle techniku pouziva a funguje.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Freetibet píše:
@boleslavačka ja mam knihu a praktikuju a pomahav podstate musim popravde rict, ze mi kniha zmenila zivot…
Já to mám vypálené na dvd a mě to tedy změnilo život naprosto. Jsem z toho úplně nadšená. Máme zdravého syna, peněz jak šlupek (i když těch nikdy není dost
). Prostě vše, co jsme si přáli. Co se nám narodil syn - 23.12.
(dáreček k Vánocům), tak se ale na to nějak nemůžu soustředit. Potřebovala bych si to zase celé pustit a kouknout, ale nějak se nemůžu koncentrovat…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@boleslavačka ja jsem rychle otehotnela, a pred tim nasla partnera snu, bohuzel jsem si poslala do vesmiru i negativni myslenky
a prave jsem si prosla zamlklym tehotenstvim. Tak se soustredim a snazim se vycistit si hlavu… covece, asi se podivam na ten dokument, nikdy jsem ho nevidela, cetla jsem knihu. Jsem ted uz treti tyden na nemocenske a nudim se, to je dobry napad
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem si takhle do života přitáhla skvělýho chlapa…a taky naši malou holčičku. A vysnila jsem si kásnej domov…a ten je tuším na cestě. Věřím, že to funguje, mám knížku i dvd, vím, že jsou v prodeji ještě další knihy od té spisovatelky. Ted sice moc nepraktikuju, ale chtěla bych i pro sebe zajímavou, dobrou práci. Tak mám co dělat. ![]()
- Citovat
- Upravit
@Katka 4791 píše:
Já jsem si takhle do života přitáhla skvělýho chlapa…a taky naši malou holčičku. A vysnila jsem si kásnej domov…a ten je tuším na cestě. Věřím, že to funguje, mám knížku i dvd, vím, že jsou v prodeji ještě další knihy od té spisovatelky. Ted sice moc nepraktikuju, ale chtěla bych i pro sebe zajímavou, dobrou práci. Tak mám co dělat.
ja zdrave a stastne tehotenstvi
zamerim se na to ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Freetibet píše:
@boleslavačka ja jsem rychle otehotnela, a pred tim nasla partnera snu, bohuzel jsem si poslala do vesmiru i negativni myslenkya prave jsem si prosla zamlklym tehotenstvim. Tak se soustredim a snazim se vycistit si hlavu… covece, asi se podivam na ten dokument, nikdy jsem ho nevidela, cetla jsem knihu. Jsem ted uz treti tyden na nemocenske a nudim se, to je dobry napad
na dvd je to bomba. Je to asi 1,5hod dlouhé, ale vždycky to hltám od začátku do konce. Když potřebuji „utužit víru“ jak já tomu říkám
, tak zasednu, pustím dvd a je to. Jen teď mám problém se na to pořádně soustředit, aby byli „výsledky“
. Snad to půjde časem, i tahle moje nekoncentrovanost má jistě svůj důvod…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Také jsem byla z filmu nadšená, snažila jsem se to praktikovat, ale když si neco přeji, tak se mě stane pravý opak. Zažila jsem si toho poslední dobou hodně. Nevíte některá, kde asi dělám chybu? Ráda bych se poučila.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit