Dítě Blíženec
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dítě Blíženec
Ahoj maminky,
ty které trošku dáte na astrologii, chtěla jsem se zeptat, máte některá dítě blíženečka?
Mám holčičku půlroční, a zatím mi přijde zvídavá, náladová/chvíli pláč, pak rozdává úsměvy na všechny strany/, a každopádně tu svoji papulku nezavře a žvatlá a křičí co to jde.
Jaké vlastnosti pozorujete u svých blíženců a jaké formy hry a typy hraček nejvíc ocení?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsem sice dospela, ale na naladovost si zvykni
to je proste nase. jinak hracky interaktivni hracky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem sama blíženec. Potřebuji mít stále něco nového, nesnáším stereotyp. Nejradši mám stavy, kdy je frmol, nic nestíhám. Nesnáším nudu. Chtěla bych toho stihnout v životě tolika, že tak dlouhý život ani nemáme.
Souhlasí taková ta upovídanost, otevřenost, všude musím být. Jsme oblíbená mezi lidmi. Spíše extrovert.
Jen nestřídám partnery, jak se někdy u blíženců uvádí. Ve vztahu jsem stálá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, mam chlapečka blížence (5 a půl měsíců) a je to hodně podobné, dokáže během chvilky přepnout ze smíchu na šílený řev
Co se mu hodně líbí, tak když mu čtu říkanky, to poslouchá a ošahává knížku a pak se mu hodně líbí zvukové hračky, ale to asi všem dětem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lasička1 píše:
Jsem sama blíženec. Potřebuji mít stále něco nového, nesnáším stereotyp. Nejradši mám stavy, kdy je frmol, nic nestíhám. Nesnáším nudu. Chtěla bych toho stihnout v životě tolika, že tak dlouhý život ani nemáme.
Souhlasí taková ta upovídanost, otevřenost, všude musím být. Jsme oblíbená mezi lidmi. Spíše extrovert.
Jen nestřídám partnery, jak se někdy u blíženců uvádí. Ve vztahu jsem stálá.
To je presne ono
u blizencu se sice uvadi nestalost u partneru, ale kdyz se blizenec zamiluje, tak dokaze vydrzet ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám kluka blížence. Je většinou v dobré náladě, živý, zvídavý. Pořád někam leze- nejradši do výšek a rád montuje, rozdělává, přendavá věci z místa na místo. Má tendence strkat kabely do zásuvek a do různých otvůrků. Všechno skončí v puse. Stále jí a pije. Venku utíká, má svou hlavu. K cizím lidem i k příbuzným, co dýl neviděl je opatrný, hned se s každým nekamarádí. Tulí se zákeřným způsobem- válení, mačkání
Krásně spinká. Miluje vodu a aktivity, ale nevydrží dělat nic, co mu nabídnu- prohlížet knížku, tancovat a pod.
Ale takových je asi hodně dětí a nejen blíženců ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@lunatko tak ty knížky souhlasí, miluje když jí čtu a ráda si obrázky prohlíží
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nainuva Moje malá taky stále jí, no mazec prostě má furt hlad
A na příbuzné je usměvavá až na jednoho to spustí řev jak tigr
No jinak se nezastavím, neumí si sama hrát, stále ji musím zaměstnávat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem blíža - doporučení - hodně podnětů, pořád, hodně spolu mluvit, hodně pohybu, později hodně sportu, hodně přísunu informací a kroužků.. Jak bude mít chvíli volno, zaručeně něco provede. Já osobně obdivuju moji matku, že mě nezabila a rodiče blíženců mají mou poklonu. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 5měs blíženku
a je hodně tvědavá, pohyblivá až akční, ani chvilku nevydrží v klidu. Příliž nebrečí, většinou se jen směje. Je hodně společenská, lidí se nebojí na každého ihned reaguje, doraží, žvatlá a směje.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lola29 ahoj, mám doma dva blížence- syn 17 let a dcerka 16 měsíců… syn přesto že puberťák je v pohodě, hodný, poslušný, je s ním domluva, doma pomáhá, SŠ s přehledem… jeho puberta je mnohem klidnější než u starší dcery 16 let(štír) - to jen aby jsi věděla, co Tě asi čeká
… a teď to naše nejmladší živé stříbro- Viki je ďábel, živá, umluvená, pořád plná energie i přesto, že je drobná (79cm/8kg)a moc toho nespapá. Co se týká hraček, u ničeho dlouho nevydrží a tak nejvíce ji baví „napodobování členů rodiny“…když vařím- ona míchá vařečkou a přesypává mouku z misky do misky, vyndavá misky ze skříněk linky a zase je na moje požádání vrací zpět (křikem a lamentováním s ní nic nesvedu, takže z úklidu děláme hru), když vysávám, ona mi potahuje šňůru, když věším prádlo- nechávám jí ponožky v lavoru a ona mi je podává k sušáku. Tak docílím toho, že je spokojenost na obou stranách- ona se cítí důležitě, že pomáhá a já jsem v klidu, že netropí lotroviny (těch udělá každý den i tak dost
) Zdá se, že bude manualně zručná- ráda kreslí (dělá písipísi), obuje si sama botičky, nasadí čepice a hitem posledních dnů je vyslékání punčocháčů a tepláků (ani kšandy nepomohly- ty letí z ramínek jako první
). Na svůj věk krásně mluví (napočítali jsme asi 50 slov).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, když je moje dcera narozená 21.6. 2012, je to blíženec, nebo rak? v každém horoskopu je to jinak. Někdy je 21. ještě blíženec, a někdy už rak? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@veroniak17 píše:
Ahoj, když je moje dcera narozená 21.6. 2012, je to blíženec, nebo rak? v každém horoskopu je to jinak. Někdy je 21. ještě blíženec, a někdy už rak?
Jaký má čas narození? Mrknu se Ti, kde má slunce.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Nainuva klídek, jsem taky blíženec a nikdy jsem nic hroznýho neprovedla (když vynechám kouření ve 13 a první pivko taky v tý době
)
Ale jinak fakt platí, že blíženec je hodně zvídavý, potřebuje hodně podnětů, ale bacha taky na to že málo co dotáhne do konce pokud nad ním nestojí někdo s bičem v ruce ![]()
- Citovat
- Upravit