Dítě Blíženec

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3932
30.10.12 17:52

@Nainuva a popisuješ naše nebo vaše dítko? To je jako bych to psala já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
30.10.12 17:52

@lucenka :mrgreen: dík. No je pravda, že je to vzteklounek a jak mu něco nejde, tak to letí :lol: ale ty jsi dobrá povaha, tak se budu těšit, že bude Dáda taky. Popravdě já jako kozoroh jsem docela vycházela s blížencema :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
30.10.12 17:56

@Elata 15:59. to bys byla hodná, já v tomhle fakt tápu :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
30.10.12 17:57
@Nainuva píše:
@lucenka :mrgreen: dík. No je pravda, že je to vzteklounek a jak mu něco nejde, tak to letí :lol: ale ty jsi dobrá povaha, tak se budu těšit, že bude Dáda taky. Popravdě já jako kozoroh jsem docela vycházela s blížencema :D

jsi mě ještě neviděla naštvanou :) Jo s kozorohem se snesu celkem v pohodě :) Horší je to se střelcem (u mě to jsou oba Marťasové :)) Ten zná i mojí druhou půlku blížence :)

• Citovat
  • Upravit
8935
30.10.12 18:03
@Elata píše:
Já jsem blíža - doporučení - hodně podnětů, pořád, hodně spolu mluvit, hodně pohybu, později hodně sportu, hodně přísunu informací a kroužků.. Jak bude mít chvíli volno, zaručeně něco provede. Já osobně obdivuju moji matku, že mě nezabila a rodiče blíženců mají mou poklonu. :lol:

Přesně jak píšeš, hodně zaměstnat. Jsem ráda, že to co jsem dělala já z nudy, že mé děti to nedělají. Když rodiče spali a my s bráchou byli vzhůru, tak jsem vymýšlela totálí blbiny. Ustříhala jsem knoflíky u povlečení-bráchu jsem vždy navedla a on dělal to samý. Ustříhali jsme od pyžama nohavice a rukávy. Několikrát jsem ostříhala sebe, jednou bráchu-on nechtěl držet. Maminka si našetřila na nový přehoz v kuchyni-dostala jsem nápad, že z něj uděláme stan a takový stan potřebuje vchod. A když mě to došlo, že bude průšvih, tak jsem se snažila do toho namočit bratra, aby vystřihnul nouzový východ. Ale nechtěl s výmluvou, že to nejde. O „vaření“ kdy jsme z kuchyně brali vše co bylo po ruce ani nemluvím. Moc peněz rodiče neměli a všechno se nakonec muselo vyhodit. Seskoky z deštníkem z palandy, seskoky s dědovými trenýrkami ze stromu…to už ani nemluvím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18223
30.10.12 18:03
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
irinek
30.10.12 18:15

Já jsem sama blíženec a má dcera je taky blíženec a to je něco. Sama jsem náladová, malá je náladová. Pořád vymýšlí totální blbiny- jde vysype mouku, ale stačí do ní něco nakreslit, vylije kečup do talíře a pak mi ukáže jak je šikovná, že umí prázdnou láhev vyhodit do koše. Maluje, tančí, vymyšlí, nejraději by se vrtala v kabelech nebo ovladačích, či počítači.....No šílený :lol: Stačí abych odešla na záchod a už to jede…Jinak se musím přiznat, že já sama stále pořád něco vymýšlím, pořád musím být v pochodu…No děsím se, jsme obě akční a všechno nás zajímá, vše musíme vyzkoušet. Sama se snažím dětem stále něco vymýšlet a zapojovat je. Syn je vodnář a občas nás obě nechápe :P

• Citovat
  • Upravit
16077
30.10.12 18:37

Ahoj, taky jsem blíženec a souhlasím, blíženec nesnáší stereotyp ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1425
30.10.12 18:47

Já a manžel jsme blíženci a máme dvouletého štíra. :) Je u nás hodně živo a mamka mi říkala, že když jsme s manželem u ní, začne jí jít hlava kolem, protože pořád kecáme. :) A stereotyp opravdu nesnáším. :palec: Jsem zvědavá, jak u nás bude jednou probíhat synova puberta, blíženec a štír to bude asi mazec. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4034
30.10.12 19:16
@veroniak17 píše:
@Elata 15:59. to bys byla hodná, já v tomhle fakt tápu :D

Tak malou máš přestupní. Slunce už vstoupilo do Raka, ale z veliké části je ještě v blížencích, máš ji tedy přestupní a ascendent má ve štíru. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
30.10.12 19:25

Mám blížence a je naprosto typickej. Chvíli zlatíčko, chvíli na zabití, u ničeho nevydrží dlouho, ztrácí zájem, musí se mnohem víc motivovat, pokud nemotivuješ, nedotahuje do konce… Je jak den a noc, ale s tím prostě nic neuděláš…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5638
30.10.12 19:34

Tak taky mám takovou dceru, jak je ani ne minutu nuda, tak je zle, změny nálad, buď zlatíčko anebo ďáblík, furt v poklusu a jen hltá podněty… je těžké ji zabavit, ty podněty musí být extra silné, jinak rychle ztrácí zájem… a společenská je až moc někdy :mrgreen: máme nějaký blížence v rodině a teda zrovna pravda pohodoví lidé to nejsou… hodní, ale náladoví a občas je těžký s nimi vyjít bez konfliktu… tak nevím, úplně tomu nevěřím, ale docela to prostě sedí no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41
30.10.12 19:54
@Elata píše:
Tak malou máš přestupní. Slunce už vstoupilo do Raka, ale z veliké části je ještě v blížencích, máš ji tedy přestupní a ascendent má ve štíru. :)

Aha! Dekuju moc. Takze je proste neco mezi? To je zvlastni, nikoho takoveho zatim neznam…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
aaaneta
30.10.12 19:59
@lasička1 píše:
Přesně jak píšeš, hodně zaměstnat. Jsem ráda, že to co jsem dělala já z nudy, že mé děti to nedělají. Když rodiče spali a my s bráchou byli vzhůru, tak jsem vymýšlela totálí blbiny. Ustříhala jsem knoflíky u povlečení-bráchu jsem vždy navedla a on dělal to samý. Ustříhali jsme od pyžama nohavice a rukávy. Několikrát jsem ostříhala sebe, jednou bráchu-on nechtěl držet. Maminka si našetřila na nový přehoz v kuchyni-dostala jsem nápad, že z něj uděláme stan a takový stan potřebuje vchod. A když mě to došlo, že bude průšvih, tak jsem se snažila do toho namočit bratra, aby vystřihnul nouzový východ. Ale nechtěl s výmluvou, že to nejde. O „vaření“ kdy jsme z kuchyně brali vše co bylo po ruce ani nemluvím. Moc peněz rodiče neměli a všechno se nakonec muselo vyhodit. Seskoky z deštníkem z palandy, seskoky s dědovými trenýrkami ze stromu…to už ani nemluvím.

Ježiši, úplně jsem si vzpomněla na naše dětství, když jsme půlroční mimino posílaly po dece dolů z poschoďovky, ta deka teda byla připevněná kolíčky na prádlo :oops:, anebo když jsme si daly za kalhoty větve z vrby a chodily po ulici a kdákaly - hrály jsme si na slepice. No ale já mám jen ascendent v blížencích :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
30.10.12 23:02

Děti nemám, ale pamatuju si svoje dětství coby dětství blížence. :lol: Milovala jsem zvířátka, panenky, autíčka, knihy. Hlavně jsem musela mít pořád o čem přemýšlet a nebavilo mě nic dělat dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat