Arachnid - věštění zdarma
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Arachnid-věštění zdarma
Zdravím ![]()
Mám dotaz a prosbu jetsli někdo máte zkušenost s Arachnidem věštěním přes e mail zdarma? Je psané že poradí a pak se s ním domluvit o odměně tak by mně zajímalo jetsli je to pravda to věštení s ním a jakou odměnu si říká?
Předem děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Ahoj, já mám zkušenost takovou, že mi na můj email vůbec neodpověděl. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela25 Tak asi proto nabízí služby zadarmo že ani neodpovídá
ach jo, u nás nemám možnost věštby ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ale tak napsat mu přece můžeš i tak, třeba toho má hodně a nestíhá, i když aspon omluva že nemá tolik času by se na webu hodila ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@gabriela25 to jo já to zkusím a uvidím, děkuji za informaci ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mu psala a odpověděl mi tak do dvou dnů, kamarádce do týdne. Nic za to nechctěl, jen mi pak nabízel léčéní za odměnu.
- Citovat
- Upravit
Holky tak sjem mu napsala, jsem zvědavá, až se mi ozve dám vědět. Děkuji za informace
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@market.s.87 tady na e miminu se v jedné diskuzi o něm někdo zmínil, tady je odkaz na jeho stránky
http://www.ezoterika.estranky.cz/
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@petronek no to uvidím časem ale myslím že se trefil, nebo by tpo odpovídali situace ve které jsem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, tak já Arachnidovi píšu, dá se říct, pravidelně. Můžu říct, že odpovídá rychle a co napíše, tak sedne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Napíše ti email, co je u tebe špatně, co je oslabené, co je třeba posílit. Pak ti řekne, kolik mu máš dát peněz, že se pokusí to napravit. Já i manžel máme zdravotní problémy, snažil se nám pomoci, ale bez viditelného úspěchu. V kontaktu s námi byl, a opravdu nás chtěl vyléčit. Nicméně to u nás byly jen vyhozené peníze. Ale to člověk nikdy neví, někomu třeba pomohl.
- Citovat
- Upravit