Třináctá komnata

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
6499
30.8.12 20:25

Duše a andělé

Hezký večer,

dnes odpoledne jsem, aniž bych to zamýšlela, narazila na diskusi: Duše ještě nenarozených dětí. Zjistila jsem, že jsem část diskuse četla už na podzim, nevím, co mě k ní přivedlo tehdy ani dnes. Po přečtení několika stran jsem se dnes vydala do knihkupectví a koupila si knihu Andělé v mých vlasech. Přepadla mě nutkavá potřeba se tímto zabývat, mám spousty nezodpovězených otázek týkajících se mě a mé rodiny.

Nemá někdo chuť dnes večer na takovéto téma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
41882
30.8.12 20:33

@Karleon Knížku už jsem přečetla, je super a chystám se koupit si druhý díl. No a přečetla jsem jí jedním dechem 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9014
30.8.12 20:35

Knižku jsem nečetla :mrgreen:, ale o andělech a duších mám celkem jasnou představu a dost reálnou, aspoň v mém životě. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
30.8.12 20:38

Mě si ta knížka dnes přitáhla sama. Ani jsem nečekala, že ji na sídlišti v knihkupectví budou mít a měli. To je jedna z věcí, co mě.. jak to nazvat - udivuje, zaráží, děsí? Že najednou prostě musím NUTNĚ něco udělat. A je toho spousty a spousty, co mě zajímá a co bych se ráda dozvěděla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.8.12 20:39

Ahoj, máš tedy na mysli povídání o duších, kteří už nejsou s námi? V dětství jsem se se smrtí prakticky nesetkala. :) Poprvé jsem pocítila smutek ze ztráty blízké osoby ve svých 23 letech. Ale potom se to rozjelo a opustili mě hned 3 osoby. Dědeček, babička a maminka. :( Chceš tedy povídat na tohle téma? (raději se ujišťuji vícekrát, protože je to dost citlivé téma)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.8.12 20:40

@Karleon Já se obávám, že toto fórum asi z velké části nebude těmto tématům nakloněno a počítej prosím i s posměšnými komentáři. Čímž samozřejmě nechci tvrdit, že všechny věci mezi nebem a zemí jsou poznatelné lidskými smysly a pochopitelné lidským rozumem… Možná bys našla spřízněné duše v uzavřené skupině „Mystery“, zkus požádat o vstup…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.8.12 20:40

O čem je ta knížka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.8.12 20:42
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.8.12 20:42

Jinak já musím říct, že půlka věcí mi přišla jakože se to dít může a něco už přehnané, ale těžko soudit. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
30.8.12 20:47

Markytka: Mám na mysli duše, které se chystají být s námi. COž vlastně ale mohou být i ty, které tu s námi už byly. (Konkrétně tohle je věc, nad kterou přemýšlím každý den)

Jura: Posměšné komentáře mi nevadí, to je vždy problém pisatele. Ale děkuji za upozornění :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9014
30.8.12 20:58

Narážíš tedy na možnost, že se duše narodí dvakrát??? Tak v tomhle si jistá nejsem, já to mám tak, že věřím, že ten kdo nás opustí, odejde do jiného světa, ale podle toho, jaká jeho duše byla, se může stát andělem, má asi na starosti jisté úkoly, které musí splnit, většinou se stane strážným andělem, někoho, kdo se ještě nenarodil, kdo teprve přijde :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2028
30.8.12 20:58

Tak já teda tuhle knížku nečetla, ale je to už 10let, co jsem šla kolem antikvariátu a najednou takový to - musím si koupit nějakou knížku! :mrgreen: V kapse padesátku, tak jsem hrábla po nějaký ve výprodeji a je to do teď moje nej knížka. Jmenuje se - Jak přicházejí sny a je o posmrtném životě a reinkarnaci a je to taková moje „bible“, protože jí čtu vždy, když mi je ouzko :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
30.8.12 21:03

Tak nad tím přemýšlím už hodně dlouho. Vlastně od smrti babičky. Když umřela tak mi 14 dnů hučelo v hlavě a potom to ustalo. Stále jsem však měla pocit, že je se mnou. To trvalo rok. Přesně po roce jsem měla pocit, že mě navždy opustila. To se opakovalo také u dědy i maminky. Minulý rok se stalo něco naprosto neuvěřitelného. Můj manžel měl dědu. Vím že si byli velmi blízcí. Manžel měl velmi zaměstnané rodiče a jeho děda se mu v dětství hodně věnoval. Děda zemřel v noci z 19. na 20. prosince 2010. S manželem jsme se dlouho snažili o miminko. Náš vytoužený Martínek se narodil 20.prosince 2011. Je možné aby s námi duše milovaného člověka zůstala po dobu 1 roku a potom se přemístila do jiného těla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18305
30.8.12 21:05

Děvčata, ale tohle stejně nikdy neprozkoumáme. Naše možnosti jsou taaak omezené.. Čili zase prostor pro dohady a fantazi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
30.8.12 21:06

@Jura007 Někdy je ale fajn dát prostor fantazii, no ne? ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat