Automatická kresba
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Automatická kresba - pomoc v nesnázích
Tuto diskuzi jsem otevřela cca před rokem a půl, po absolvování několika kurzů automatické kresby a nabídla zde možnost vypracování automatických kreseb zdarma. Bohužel za tu dobu se moje časové možnosti hodně ztenčily a poptávka po kresbě naopak nad míru rozrostla, takže další zájemce o kresbu bohužel musím odmítat.
Nicméně… s tužkou a s papírem si člověk může hodně pomoci i sám a bez výkladu. A diskuzi bych směrovala právě touto cestou. Bude fajn, když se o zkušenosti podělíme, protože bolístek má každý habaděj a když se ukáže, že se jich dá zbavit, hodně se tím dá pomoct sobě i ostatním ![]()
JEDNODUCHÝ NÁVOD - VYZKOUŠEJTE:
- Vezměte si čistý papír a tužku (nějakou, která se Vám hned nevyčmárá, buď silnou pastelku, propisku, pentilku apod.).
- Vybavte si to, co Vás tíží, nebo pocit. Může to být hádka s někým, může to být svíravý pocit na srdci, zkrátka něco, co Vás trápí.
- A s tímhle pocitem začněte čárat po papíře
CO SE BUDE DÍT:
- Ze začátku se Vám „hlava“ bude snažit čmárání ovlivňovat - bude Vás držet zpátky, bude Vás „nutit“ do nějakých tvarů, co by na tom papíře „mělo být“, nebo naopak „nemělo“. Na všechno tohle se zkuste vykašlat.
MĚJTE PRÁZDNOU HLAVU, AŤ SI RUKA DĚLÁ, CO CCHE. PROSTĚ JEN ČMÁREJTE PO PAPÍŘE A MYSLETE NA TO, CO VÁS TRÁPÍ.
Když papír při čmárání roztrháte - nevadí.
Když bude Vaše čmárání hodně agresivní - nevadí.
Když bude na papíře příšerná nicneříkající čmáranice - nevadí.
VNÍMEJTE POCIT, CO SE S VÁMI PŘI ČMÁRÁNÍ DĚJE.
Někdy budete potřebovat papírů víc, jeden nebude stačit.
A postupně si začnete všímat, že čmárání polevuje na agresivitě, část té nepříjemné energie se z vás odplavila, vyčmárala se. Budete pociťovat úlevu. Může Vám přijít i nějaká odpověď, řešení problému „z čista jasna“. Čmárání doporučuji ukončit až v momentě, kdy se Vám zjemní tahy a kdy pocítíte úlevu. Někdy to může trvat i 45 minut - hodinu… nespěchejte na sebe.
POČMÁRANÉ PAPÍRY NADVAKRÁT PŘELOŽTE (pokud jich máte víc, každý samostatně) - tím uzavřete negativní energii. PAPÍRY POTÉ ROZTRHEJTE NA MINIATURNÍ KOUSÍČKY A SPALTE (nebo spláchněte do záchoda).
A když budete mít chuť… podělte se s ostatními, jak Vám to funguje. Každá dobrá zkušenost může pomoci další duši, která se právě teď kvůli něčemu trápí ![]()
Příspěvek upraven 18.08.14 v 23:40
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jak se do toho stavu mám dostat, abych nakreslila automatickou kresbu? Klidně ti ji pak pošlu, ale jak na to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Lúca T píše:
Jak se do toho stavu mám dostat, abych nakreslila automatickou kresbu? Klidně ti ji pak pošlu, ale jak na to?
dej si jointa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@levmah28 píše:
Ano, ještě 3
takze misto auta poridime autobus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
3 další děti nebo 3 další jointy…3 malůvky a 3 varianty…už to nabíhá chi
- náhodou ty automatické kresby jsou zajímavá věc, mě náhodou baví zkoumat i dětské kresby - ty jsou taky leckdy automatické, kámoška dělá ve školce a jsou to leckdy takové perly… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Romana-art Tak já mám dotaz:
podaří se mi stát se lepším člověkem tak jak jsme si slíbila a pracuju ma tom?
- Citovat
- Upravit
Automatická kresba
Teda za pár minut takových otázek… to je mazec.
Automatická kreba se dělá v pozměněném stavu vědomí - hladině alfa (jednoduše řečeno - zpomalí se mozek). Dělají se zjišťovací kresby (to dělám vám - ty otázky), dají se dělat i aurogramy, zjišťování zdravotního stavu (to po mě prosím nechtějte, fakt se s tím začínám a tam už to chce mnohem víc praxe).
V hladině alfa je člověk běžně těsně před tím, než usne nebo brzy ráno, dokonce jste v alfě když vidíte trojrozměrný obrázek (na tom se dá trénovat)… při troše cviku se stačí zhluboka nadechnout a počítat se zavřenýma očima od 10 do 1 (každé číslo si představit - třeba ho nechat před očima bliknout).
Každopádně je to práce s energií, takže když člověk ošidí ten sestup dolů, jednoduše mozek nezpomalí a nefunguje mu to.
Když se malují obrázky - nejde ani tak o to „co“ člověk maluje, ale jaké mu během toho chodí informace.
No dalo by se o tom povídat hodně…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Romana-art ahoj tak to jsem zvědavá, ted mám chvíli kdy mi hrozí rozchod tak bych se chtěla zeptat zda opravdu ten rozchod bude a nebo ne.
Jméno Veronika a věk 26 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit