Tajemné zkušenosti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
657
12.7.12 12:56

Tajemné zkušenosti..

Ahoj holky,
hrozně ráda si čtu takové ty tajemné čtenářské příběhy v časopisech, pár diskuzí na tohle téma už tady taky proběhlo, ale čistě ze zvědavosti… Co se vám nebo někomu z vašeho okolí stalo nevysvětlitelného a tajemného? :) Svěřte se :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10905
12.7.12 14:12

Mně se třeba nevysvětlitelně a tajemně ztrácej ponožky - vždycky jedna z páru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
12.7.12 14:14

Ja teda nevim jestli je to tajemne, ale jednou pri spani v babiccine chate, ktera jeste pamatuje prvni svetovou a hoodne narozenych deti, jsem mela maleho v kocarku, v hluboke korbe, zabaleneho v perince a polozeneho na dece. V noci me babicka budi, ze si mam zvednout maleho, vubec neplakal, krasne spal, byl polozeny na zemi, primo na te deci kterou mel pod sebou. Doted je mi zahadou jak se trimesicni mimino dostalo na zem z hluboke korby :nevim:
Jednou si jeste tak v noci jdu zakourit a pred chatou byla plastova zidle, najednou se zacala houpat, jako kdyz na ni nekdo sedi, koukala jsem se na ni dobre dve minuty a najednou spadla na zem.To jsem se malem po :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2377
12.7.12 20:56

To se mi taky stává, ponožka prostě zmizí a už ji nenajdu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6907
12.7.12 21:01

V práci mi z ničeho nic vypadly pojistky a asi do dvou minut mi volala ségra, že mě nehodu. Brr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
12.7.12 21:02
@Knihomyš píše:
Mně se třeba nevysvětlitelně a tajemně ztrácej ponožky - vždycky jedna z páru.

Tobě též? 8o :mrgreen: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:  :pankac:

• Citovat
  • Upravit
10905
12.7.12 21:35

Seriózní ponožkový rozbor zde

Z diskuse vyzdvihuji:

Mizející ponožky jsou jednoznačně důkazem boží existence. Celý svět totiž existuje jen v mysli Boha. Bůh ovšem nepočítal s tím, že člověk vyrobí něco, co se bude tak strašně rychle otáčet, jako buben pračky. A tak když na světě najednou pere více lidí a množství neuvěřitelnou rychlostí rotujících ponožek překročí určitou mez, nedokáže se na ně Bůh na všechny soustředit a některé proto zmizí. Nemusí je to ovšem mrzet – stvrzují tak existenci boží a to je bohulibý čin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
QQQQ
12.7.12 21:41

@Knihomyš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Bomba, jako vždy Knižní Myší :pankac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.12 14:09

Teď je nový seriál - Paranormal Witness o lidech, kterým se něco tajemného stalo podle skutečných událostí, tak se můžete podívat

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
30.10.12 14:22
@Anonymní píše:
Teď je nový seriál - Paranormal Witness o lidech, kterým se něco tajemného stalo podle skutečných událostí, tak se můžete podívat

8o A kde to hrají?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.12 14:34

Musíš si to stáhnout v originále z internetu a pak titulky

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
30.10.12 15:38
@Anonymní píše:
Musíš si to stáhnout v originále z internetu a pak titulky

Aha..Tak to nevím, jestli stáhnu ty titulky, já jsem celkem antitalent.. :oops: Leda, že bys mi poradila :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.12 16:48

Titulky jdou stáhnout rychle na titulky.com se zaregistruješ a pak vesele stahuješ. HOrší je to s tím seriálem, jestli běžně nestahuješ před torrenty, tak to bude pro tebe složitější ze začátku.
http://www.bleskovka.cz/…torrenty.php tady je přesný návod a samotný soubor najdeš tady http://isohunt.com/torrents/?…
Pozor na viry! Vyber si soubor, který má nejvíc „seeds“ a kladné/zelené hodnocení.
Jo a jednej rychle, myslím, že velmi brzy můj příspěvek smažou :jazyk:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.12 21:24

Tak co? Povedlo se stáhnout?

• Citovat
  • Upravit
Silwinka87
30.10.12 21:51
@Anonymní píše:
Tak co? Povedlo se stáhnout?