Tip na dobrou kartářku z Prahy

Jamuna
25.6.12 21:48

Holky nemáte někdo dobrou kartářku ?

Holčinky nevíte některá o dobré kartářce? Takové co jen psychologicky okecávají ty nechci, myslim někoho kdo má s nějakou zkušenost, že to opravdu vycházelo :kytka: předem moc děkuji za tip

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
lucineeccka
25.6.12 21:53

A odkud jsi? Mám typ na jednu z Prahy:).

• Citovat
  • Upravit
Jamuna
25.6.12 22:00

@lucineeccka jsem z Prahy :mrgreen: a máš s ní zkušenost? moc děkuji

• Citovat
  • Upravit
26574
25.6.12 22:12

Moje kartářka mi říkala o téhle: http://www.novinky.cz/…artarce.html
Vše jí vyšlo, ale je prej hodně drsná. Ze zvědavosti jsem si našla o ní nějaké diskuze a vypadá to, že je fakt jen pro silné povahy. Plus je hoooodně drahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucineeccka
25.6.12 22:18

@Jamuna Máma u ní byla na výkladu a teď k ní chodí na meditace. Podle všeho je to moc hodná a příjemná slečna. A opravdu ví o čem mluví. Ne žádný kecy typu - za rok potkáš blonďáka, budeš mít tři děti, Haničku Mařenku a Honzíčka.

• Citovat
  • Upravit
lucineeccka
25.6.12 22:19

Jo,tady je ten odkaz. :lol: http://www.hyckarna.cz/

• Citovat
  • Upravit
Šárka 01
25.6.12 22:24

http://www.oko-vedmy.cz/ koukni sem, je to výklad i po telefonu, ale nejlepší je objednat si u ní výklad mailem. Byla jsem u vícero, ale tahle je nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
BertaCek
12.8.12 02:34

Biodynamicke vino :mrgreen: Jsem se zjevne minula povolanim, apelovat na rozum lidi je rozhodne tezsi, nez na jejich hloupost, naivitu, vnitrni nejistotu a zbabelost. A penezenku, pochopitelne.

Uplne to vidim, jak se na tech astrovikendech ozerou a vali smichy nad tim, ze jim ty kecy lidi nejen veri, ale jeste za ne plati. Musim opustit tuto diskusni sekci, oko vedmy je jen srandardni podvod, biodynamicke vino uz je fakt moc.

• Citovat
  • Upravit
3
8.4.17 13:09

V Praze jsem taky byla u nekolika kartarek i kartaru. A ti dobri rovnou reknou, ze karty ukazou aktualni situaci a ze si z nas obcas delaji i srandu, tzn. ze je nemame brat doslova. Perfektne maji zmaknutou nasi minulost, proto se tak divime, jak to o nas muze kartar vsechno vedet, kdyz jsme mu vlastne nic nerekli:) Celkem slusne umi popsat i nasi soucasnost, co nas trapi, co v soucasne dobe resime atd. Ale na budoucnost se nespolehejte. Vim, ze je to tezky, protoze jsem taky cekala a skoro odpocitavala dny, kdy uz to teda bude..a ono nic.
Dobry kartar, Vas na to upozorni, ze Vam karty jen nastini moznou cestu. Ale jestli to tak 100% dopadne uz nezaruci. Ve svem zoufalstvi hledame manual na zivot, ve kterem budeme stastni, zdravi a bohati a upiname se na kazdou predpoved, ktera se tomu alespon trochu podoba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.17 22:02

@adell111 Dobrý večer, můžete nějakou dobrou kartářku doporučit Děkuji Týna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.4.17 22:04

Dobrý večer. nemáte nikdo kontakt na dobrou kartářku z Prahy. Pokud mozno za rozumnou cenu Děkuji Týna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.11.17 13:26

Ahoj doporučím kartářku Renatu Harepan z Prahy.Byla jediná kdo mi tvrdil že budu mít malou Janulku a vyšlo :andel: Jen jsou děsný termíny :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
118
19.11.17 13:52

Anna Dlouhá, ženské domovy Praha 5. Opravdu mohu jen doporučit!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.8.18 13:19

Ahoj, obnovuji diskuzi… mate někdo prosím dobrou, ideálně dlouhodobou zkušenost s kartarkou z Prahy a okolí? Akutně potřebuji radu…Recenzí na internetu je spousta, ale já bych raději osobní zkušenosti zde diskutujících :) děkuji a prosím o zachování anonymu

• Citovat
  • Upravit
22
30.1.19 10:14

Kartářka Praha

Obnovuji diskuzi. Prosím, sháním kartářku z Prahy. Jednu konkrétní, nemůžu na ni najít telefon, ale uz jsem u ni byla pred par lety..rikala si Žaneta, vykladala v moc prijemnem bytecku u Smíchovského nádraží. Pokud nekdo vite, napiste mi prosim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat